Skip to main content

CELEBS

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Φωτεινή Δάρρα



Απόσπασμα από τις πρόσφατες δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι.

Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ», είχε πει μεταξύ άλλων στο «Open Weekend» η πρώην διαγωνιζόμενη του J2US.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παίρνοντας τον λόγο από την Κατερίνα Καινούργιου, ξέσπασε στον αέρα, με αφορμή τα λεγόμενα της τραγουδίστριας για εκείνον.

Μικρούτσικος για Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Φωτεινή Δάρρα:

«Ο αμειβόμενος χρόνος μου, δε μου επιτρέπει να απαντήσω. Ευχαριστώ. Τι να απαντήσω τώρα; Αν είναι δυνατόν. Δε μοντάραμε. Η μόνη παρατήρηση που έκανα ήταν ότι, όποτε αποθέωναν το παιδί, πεταγόταν και έλεγε “και πολύ καλός μαθητής”. Μια φορά είναι λογικό να το πεις αλλά, 2η, 3η, 4η… Να μου βρει ένα βίντεο που λένε εκπληκτικά λόγια και δεν έχει πει “και πολύ καλός μαθητής”.

Αυτή ήταν η μόνη μου παρατήρηση και βγήκα ότι δεν σέβομαι και ο “αμειβόμενος χρόνος μου”. Άλλο ένα κείμενο, φιλοσοφικό μεν, σουρεαλιστικό για τα πράγματα δε. Δεν έχω να πω τίποτα. Τώρα έκανα υπερωρίες δωρεάν γιατί ο αμειβόμενος χρόνος μου δε μου επιτρέπει να πω τίποτα παραπάνω», σημείωσε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Με είπε ανόητο, είπε ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της… Αμειβόμενος χρόνος τι σημαίνει; Ε ωραία, σε ξεχ@@ω και μετά λέω ότι σε σέβομαι. Άσε μας ρε Κατερίνα. Μάθαμε… Το “σέβομαι” και το “συγγνώμη” έχουν συνέπεια. Μπορώ να λέω “σε σέβομαι” και στη πράξη να σε πετσοκόβω; Την ενόχλησε που είπα ότι όποτε υμνούσε η επιτροπή τον Πάνο, πεταγόταν και έλεγε “και πολύ καλός μαθητής” υπονοώντας, “είμαι κι εγώ εδώ, είναι δημιούργημά μου”.

Όταν αποθεώνουν τον άνθρωπο που βοηθάς, χαίρεσαι, δε λες “είμαι κι εγώ εδώ”. Αυτό την ενόχλησε και αυτό ενόχλησε και εμένα. Γι’ αυτό μίλησα, αλλιώς έχω πολλά πράγματα για πολλές γούνες», συμπλήρωσε ενοχλημένος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»