Skip to main content

CELEBS

Λάκης Λαζόπουλος κατά Μιμή Ντενίση: «Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»

Το «πάνθεον ηλιθίων» κι ο Νίκος Κοκλώνης



Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση ξανά στα μαχαίρια, με την παλιά κόντρα τους να αναζωπυρώνεται μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού στο podcast του, Έξω από το στόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με τον δικό του σατιρικό τρόπο τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την ταινία της, Σμύρνη μου αγαπημένη και τα όσκαρ.

Μιμή Ντενίση & Λάκης Λαζόπουλος τα... βρήκαν στην πρεμιέρα της παράστασης Χτυποκάρδια στο θρανίο το 2018

Μιμή Ντενίση & Λάκης Λαζόπουλος τα... βρήκαν στην πρεμιέρα της παράστασης Χτυποκάρδια στο θρανίο το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το Σμύρνη μου αγαπημένη δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη Σμύρνη μου αγαπημένη στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Το Πρωινό.

O Λάκης σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα όσα είπε η Ντενίση για την ταινία της, Σμύρνη μου αγαπημένη, και τα βραβεία Όσκαρ!

Και συνέχισε φέρνοντας ως παράδειγμα: «Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μια πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. «Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;» κατέληξε.

Από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης, με τον γνωστό ηθοποιό και δημιουργό να λέει χαρακτηριστικά: «Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου πιάνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;