Skip to main content

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίζει την κόρη της, Αναστασία

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media



Η Δούκισσα Νομικού είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, καθώς της αρέσει πολύ να μοιράζεται πράγματα από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια αν και έχει αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, φροντίζει να συνδυάζει πολλές από τις δουλειές της για να κάνει παράλληλα πράγματα που αγαπά.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα είχε νοσταλγική διάθεση, καθώς θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της, Αναστασίας.

Η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη τη βλέπουμε σε μικρή ηλικία να χαμογελά στον φακό ενώ στην δεύτερη βλέπουμε την κόρη της, Αναστασία, σε μια παρόμοια με τη δική της φωτογραφία.

Αναπόλησε τις όμορφες στιγμές με τις γιαγιάδες της, με τους γονείς της αλλά και με τον αδελφό της τον Νικήτα που ξυπνούσαν τα Σαββατοκύριακα πρωί και έβλεπαν παρέα παιδικά.

«Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά. Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει.

Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα (μάντεψε τι έφτιαξα σήμερα στα παιδιά για το απόγευμα ), τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο.

Τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά (τι ωραία παιδικά υπήρχαν τότε), τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά (ακόμη το κάνει όταν φεύγουμε από το πατρικό μας) και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους. Αχ. Αυτά είχα να πω. Καλό βράδυ παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα Νομικού.

https://www.instagram.com/p/CnPvYi1rMEI/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.