Skip to main content

CELEBS

Ο Βασίλειος Κωστέτσος αποχαιρέτησε τη μούσα του, Τατιάνα Πάτιτζ

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»



Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών άφησε το top model των 90s Τατιάνα Πάτιτζ, με τον Βασίλειο Κωστέτσο να την αποχαιρετάει με τον δικό του τρόπο.

Ο γνωστός σχεδιαστής και η Πάτιτζ υπήρξαν στενοί φίλοι, ενώ ο ίδιος την έχει αποκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν μούσα του.

Ο Βασίλειος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, μια φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές τους στη Μύκονο. Όπως δήλωσε είναι σε σοκ, εξέφρασε τα συναισθήματα αγάπης που έτρεφε για εκείνη, ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα μίλησαν κανονίζοντας την επόμενη συνάντησή τους.

https://www.instagram.com/p/CnSUTLvsIVH/

«Η καρδιά μου θα σπάσει. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που φοβάσαι και δεν θέλεις να έρθει. Είμαι σε σοκ. Η Τατιάνα μου… Η Τατιάνα μου… Αγαπημένη, λατρεμένη, μοναδική. Δυστυχώς το κουιντέτο των Supermodels έσπασε. Πριν λίγο μιλούσα μαζί σου και κανονίσαμε να έρθεις στην Ελλάδα που αγαπούσες για την παρουσίαση του βιβλίου μου, μιας και ήσουν μια από τις μούσες μου που θα με συντροφεύει για πάντα.

Έχω τόσα πολλά να γράψω για σένα και να θυμάμαι τη Λορίν Μπακόλ των Supermodels… Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Η φωτογραφία είναι από την αγαπημένη μου Μύκονο και τις αξέχαστες στιγμές που πέρασα μαζί σου. Αναπαύσου εν ειρήνη μούσα μου», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

https://www.instagram.com/p/CnSWYc2JocC/

Η Τατιάνα Πάτιτζ είχε βρεθεί με τον Βασίλειο Κωστέτσο στο Ciao ANT1 με τη Ρούλα Κορομηλά
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.