Skip to main content

CELEBS

Παναγιώτη Βλαντή: «Δίνω δεύτερες ευκαιρίες»

Πιο μικρή ήταν αφοριστική...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε συνέντευξή της η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογήθηκε ότι πλέον δίνει δεύτερες ευκαιρίες, σε αντίθεση με το παρελθόν, που, όπως παραδέχτηκε, ήταν πιο απόλυτη.
 
«Ναι, δίνω δεύτερες ευκαιρίες και δεν πιστεύω πως κάτι τελειώνει οριστικά και δεν αξίζει να ασχοληθείς, ποτέ ξανά, μαζί του. Εξαρτάται, φυσικά, πάντα από την περίπτωση, που σε βρίσκει η κάθε στιγμή. Μεγάλο ρόλο παίζει και η ηλικία, που αντιμετωπίζεις την εκάστοτε κατάσταση. Μικρότερη ήμουν πιο αφοριστική, με το θέμα "δεύτερη ευκαιρία", και μιλώντας συγκεκριμένα για την δεύτερη ευκαιρία στην απιστία, μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ ότι δεν είναι το μεγαλύτερο "κακό", που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση και προφανώς, δεν έφταιγε μόνο ο ένας ή το τρίτο πρόσωπο.
 
Υπήρχε μια ρωγμή, την οποία αφήσαμε να δημιουργηθεί. Εννοείται πως δεν συζητάμε για απιστία, κατ' εξακολούθησιν ή "επαγγελματικά", όπως συνηθίζω να λέω. Τότε όχι, δεν αξίζει τον κόπο της δεύτερης ευκαιρίας. Είναι οριακές καταστάσεις αυτές και θέλει δουλειά. Γενικά, δεν τα παρατάω εύκολα. Είμαι μαχήτρια», ανέφερε στο beater η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου