Skip to main content

CELEBS

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήρθε στην κηδεία;

Όλα όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ο Χρήστος Ζαμπούνης


allyou.news

Μέλη βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη κατέφτασαν στην Αθήνα προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν ήρθε στην κηδεία ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του διαδόχου του αγγλικού θρόνου, ενώ ο Ουίλιαμ έχει βαφτίσει έναν εγγονό του, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο.

Στο Πρωινό, ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκάλυψε τον λόγο. Όπως είπε: «Ο Βασιλιάς Κάρολος, με δεδομένο ότι η Ελλάδα αποφάσισε να κηδεύσει τον Κωνσταντίνο ως ιδιώτη, δεν μπορούσε να έρθει εκ του πρωτοκόλλου. Δηλαδή, θα πρόσβαλλε την απόφαση της κυβέρνησης».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Ζαμπούνης πρόσθεσε: «Είναι ένα ερωτηματικό που δεν ήρθε ο Ουίλιαμ και μου έκανε εντύπωση. Θα το μάθω εντός της μέρας».

Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος διευκρίνισε: «Λόγω του ότι είναι ιδιωτική η κηδεία, δεν μπορούσε να έρθει και ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, γιατί είναι θεσμικός και ο διάδοχος. Ενώ η πριγκίπισσα Άννα δεν είναι θεσμική. Αυτό είναι το πρωτόκολλο των Βρετανών, δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν σε αυτό το επίπεδο εφόσον είναι ιδιώτης».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με Dior στο στολισμένο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικη απόδραση για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της

CELEBS

Σοφία Βόσσου: Το πάρτι γενεθλίων, το φόρεμα διαφάνεια & το φιλί στον Ανδρέα

Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι της σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/12/23

Μικρές αλλαγές, ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα

ΥΓΕΙΑ

Τρεις εύκολοι τρόποι για να νικήσεις την κούραση

Επειδή χρειάζεσαι κάθε επιπλέον βοήθεια για να μη νιώθεις «πτώμα όλη την ώρα»

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο φρούτων

Εναλλακτικό και raw vegan vs πιατέλας με παραδοσιακά γλυκά