Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια των γονιών του

«Η μαμά μου έφυγε πολύ νωρίς κι άδικα»

allyou.news

Συζητιέται συχνά για τις δηλώσεις του, τις «κόντρες» με τους επώνυμους συναδέλφους του, τα unfollow στο Instagram και τελευταία για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, στης οποίας την εκπομπή συμμετέχει.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που το βράδυ της Κυριακής έκανε ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για το νέο έτος και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παιδική του ηλικία και τα σχολικά του χρόνια, αλλά και την πολύ δύσκολη απώλεια των γονιών του.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος «έχασε» και τους δυο του γονείς σε διάστημα έξι μηνών

O Δημήτρης Ουγγαρέζος «έχασε» και τους δυο του γονείς σε διάστημα έξι μηνών

«Οι γονείς μου μου λείπουν πάρα πολύ, δεν περίμενα ότι θα μου λείπουν τόσο πολύ. Στην αρχή ξεκίνησαν να λέω φράσεις τους, φράσεις που κορόιδευα, μετά άρχισα να αναπολώ. Με πίεζε κάποιες φορές που οι γονείς μου ήταν πάνω μου γαντζωμένοι και τώρα μου λείπουν τρομερά». είπε αρχικά στο After Dark.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε πρώτος και νομίζω πως ήταν κουρασμένος, εκείνος το άφησε. Η μαμά μου έφυγε πολύ νωρίς κι άδικα. Είδα όλα τα στάδια του καρκίνου. Όταν έγινε αυτό και πήγα στο νοσοκομείο που ήταν και δεν μπορούσε να μιλήσει κι εκεί της είπα κάποια πράγματα και τώρα είμαι ok. Τα καλά τους τα έχω μέσα μου», συμπλήρωσε φανερά συγκινημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Λύγισε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν αναφέρθηκε στα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του

«Λύγισε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν αναφέρθηκε στα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares