Skip to main content

CELEBS

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Χαντζή

Το μήνυμά της στο Facebook



Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνά από το βράδυ του Σαββάτου η Βίκυ Χαντζή, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια και εκείνη μοιράστηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Βίκυ Χαντζή μέσα από μια ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: «Το βράδυ του Σαββάτου έφυγε ο δικός μας «Βασιλιάς». Ένας σπουδαίος πατέρας, σύζυγος και παππούς, με αρχοντική ψυχή, ήθος, λεβεντιά και μια τεράστια αγκαλιά που όταν σε έκλεινε μέσα της, ένιωθες πως σε σκέπαζε αετός.

Μάγκας και συνάμα σεμνός στη ζωή του. Ηγέτης στη δουλειά του και συγκινητικά ιπποτικός με το κορίτσι του. Απίστευτα τρυφερός και υποστηρικτικός με τα παιδιά του και γενναιόδωρος με τους ανθρώπους. Πάλεψε πολύ μα δεν λιποψύχησε ποτέ. Ακόμα και στα πιο δύσκολα, μας δίδασκε πως να μετουσιώνεις τον πόνο σε δύναμη. Να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και να ξεκινάς από την αρχή, έστω και αν η αρχή σου είναι πάλι το μηδέν. Δεν μεμψιμοιρούσε και δεν ικέτευε ποτέ τα θεία. Είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό και τα έλεγε μαζί Του χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Αυτό είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε ξεπερνώντας μία ακόμη πρόκληση της ασθένειας που μας οδήγησε στο νοσοκομείο τα Χριστούγεννα. Να πάμε για κρασάκι. Να ακούσουμε καμιά πενιά και να χορέψουμε την Ευδοκία. Δεν προλάβαμε όμως... Η ψυχή του κουράστηκε να σηκώνει δύο χρόνια ανάστημα στον καρκίνο και επέλεξε να επιστρέψει στο φως, αφήνοντας μας παρακαταθήκη τεράστια αποθέματα λιγωτικής αγάπης, ευτυχισμένων αναμνήσεων και ανεξάντλητους λόγους για να νιώθουμε υπερήφανοι για εκείνον. Καλό ταξίδι ψυχάρα μου. Σε ευχαριστώ για την τιμή να είμαι κόρη σου....

Ο αποχαιρετισμός του Καπετάνιου μας θα γίνει αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου. Αντί στεφάνων, επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε το έργο που μας δίδαξε εκείνος με τις πράξεις του κάνοντας - με την βοήθεια φίλων και συγγενών - δωρεά στον Οργανισμό Manoli Mazi Mporoume Μανώλη Μαζί Μπορούμε του αδελφικού μου φίλου Erotokritos Kimionis, για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που παλεύουν με τον Καρκίνο ή άλλες απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εξαίρετους γιατρούς μας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Άγιοι Ανάργυροι. Τον χαρισματικό ογκολόγο Κων.νο Λάσχο και τον μοναδικό Θωρακοχειρουργό Νίκο Αναστασίου. Με την βοήθεια τους και την δύναμη ψυχής του πατέρα μου καταφέραμε να κερδίσουμε 12 επιπλέον μήνες ζωής, αγάπης και αγκαλιάς.

Ευχαριστούμε επίσης ολόψυχα τις γιατρούς Κατερίνα Αργυράκη, Rena Karampela, Kassy Papanastasy καθώς και όλο το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην Παθολογική κλινική του ΓΝΑ Σωτηρία για την ενσυναίσθηση, την φροντίδα και την συγκινητική «αγκαλιά» τους το τελευταίο 20ήμερο της νοσηλείας του. Απεριόριστα ευγνώμων σε όλους...».

https://www.facebook.com/viki.chantzi/posts/10227357540777829

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson