Στέλιος Ρόκκος: Πότε βγαίνει από το νοσοκομείο ο τραγουδιστής;

Έμεινε για δυο μέρες στην εντατική

allyou.news

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πριν από μερικές μέρες ο Στέλιος Ρόκκος.

O δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα εμφράγματος. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, χρειάστηκε να μείνει για δυο μέρες στην εντατική.

Πλέον, ο Στέλιος Ρόκκος φαίνεται ότι έχει αναρρώσει κι όπως αποκάλυψε η εκπομπή, την Πέμπτη το πρωί θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Αν ήταν στην πίστα, από την ένταση και την προσπάθεια μπορεί να ήταν χειρότερα», μετέφερε ο δημοσιογράφος χαρακτηριστικά. «Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος» είχε πει πριν από λίγες μέρες ο γιατρός του.

«Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δεν μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο. αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει κι ο ίδιος, ολοκαίνουριος», κατέληξε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares