Η κόρη του Jack White τον συνοδεύει στην ερμηνεία του “The Hardest Button to Button” και εντυπωσιάζει το κοινό

Η Scarlett White είναι 16 ετών και είναι μια φιλόδοξη μπασίστρια

Ναταλία Πετρίτη

Τον δημοφιλή πατέρα της, Jack White, συνόδευσε η 16χρονη αισίως Scarlett White, η οποία και βοήθησε τον επιτυχημένο μουσικό στην ερμηνεία του Elephant cut, “The Hardest Button to Button”. Η νεαρή μπασίστρια συνόδευσε τον πατέρα της στο Blue Room της Third Man Records στις 16 Ιανουαρίου, εντυπωσιάζοντας το κοινό που συνέρρευσε για την εμφάνισή τους.

Τόσο ο White όσο και η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης του, Karen Elson, μοιράστηκαν φωτογραφικό υλικό και ένα video clip με την εμφάνισή της στο Instagram. «Miss Scarlett Teresa White», έγραψε η Elson. «Η ομορφιά μου, η καλή μου, ποτέ δεν θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, η κόρη μου έχει χρυσή καρδιά. Τι γλυκιά στιγμή με τον papa bear της @officialjackwhite», συμπλήρωσε η ίδια.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ΝΜΕ, η Scarlett έχει εμφανιστεί δημόσια και άλλες φορές με τον πατέρα της, ενώ η ίδια παίζει μπάσο και στον τελευταίο του δίσκο από το 2022, Fear of the Dawn.

Δείτε υλικό από την κοινή τους εμφάνιση πιο κάτω:

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78606-i-kori-tou-jack-white-ton-synodeyei-stin-ermineia-tou-the-hardest-button-to-button-kai-entyposiazei-to-koino 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares