Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη»

«Δεν έγινε συνειδητά», ανέφερε η παρουσιάστρια του Happy Day



Συγγνώμη με το χέρι στην καρδιά ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τους τηλεθεατές στον αέρα του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 19/1.

τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια απολογήθηκε για ένα λάθος που έγινε στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου στην εκπομπή.

«Θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα, όπως όλοι γνωρίζετε, και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας θεωρείται και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό σαν γεγονός, είναι τόσο σοβαρό και έχει στοιχειώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων και είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι την 27η Ιανουαρίου έχει θεσπιστεί η Hμέρα Mνήμης του Ολοκαυτώματος και αναγνωρίζεται από την Ελλάδα. Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως κανένα αστείο, έστω και χωρίς πρόθεση και χωρίς σκοπό και ασυνείδητα και ασυναίσθητα δεν πρέπει να ταυτίζεται με αυτό το γεγονός» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Επειδή έγινε ένα λάθος από έναν συνεργάτη της εκπομπής μας και πέρασε ένα πλάνο του Άουσβιτς στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου. Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη και εκπροσωπώντας τον συνεργάτη μας που έκανε αυτό το λάθος και χωρίς πρόθεση. Φυσικά ζητώ συγγνώμη και για εμάς, γιατί ως επικεφαλής της εκπομπής οφείλω μία συγγνώμη, αν τυχόν δημιουργήθηκε κάποιος λάθος συνειρμός και στενοχωρήσαμε κάποιους ανθρώπους» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν έγινε ούτε συνειδητά, ούτε επί τούτου κι εννοείται ότι όταν καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, νομίζω φάνηκε από την αντίδραση όλων αλλά και από την πρόθεσή μας αυτή τη στιγμή να ζητήσουμε αυτή την ειλικρινή συγγνώμη. Σημασία έχει, όταν γίνεται ένα λάθος να βγαίνουμε μπροστά να το παραδεχόμαστε και να έχουμε το θάρρος να απευθυνθούμε στους ανθρώπους που στενοχωρήσαμε και να ζητήσουμε μία ειλικρινή συγγνώμη» κατέληξε η παρουσιάστρια του Happy Day.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός