Ντύθηκαν στα λευκά και... παντρεύτηκαν μεταξύ τους οι Maneskin!

Viral η φωτογραφία που δείχνει τα μέλη του συγκροτήματος να φιλιούνται

allyou.news

Το ροκ συγκρότημα Maneskin το χαρακτηρίζουν οι extreme εμφανίσεις, όμως κανείς από τους φαν τους δεν περίμενε να τους δουν ντυμένους στα λευκά, να... παντρεύεται ο ένας τον άλλον!

Viral έχει γίνει το βίντεο και η φωτογραφία που δημοσίευσε το συγκρότημα στον επίσημο λογαριασμό του στα social media που δείχνει τους νικητές της Eurovision να... ενώνονται με τα δεσμά του γάμου! Το «μυστήριο» πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Prancaccio, με καλεσμένους influencers, παραγωγούς, ραπερ και Djs.

Οι φωτογραφίες δείχνουν, τα μέλη του συγκροτήματος να φιλιούνται μεταξύ τους, σε μία «ιδιωτική τελετή». Όλα αυτά βέβαια, έγιναν χάρη της κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ, με τίτλο «Rush», σε συνεργασία με το Spotify.

Έτσι, οι εκπρόσωποι της Ιταλίας στη Eurovision, Victoria, Damiano, Ethan και Τhomas φόρεσαν το νυφικό και τα κοστούμια τους αντίστοιχα και... παντρεύτηκαν σε μια πολύ... ροκ τελετή, «ραμμένη στα μέτρα τους», η οποία τελέστηκε στο όνομα του θεού της μουσικής, Απόλλωνα.

Φυσικά από το μυστήριο δεν μπορούσε να λείπει η τεράστια ροκ τούρτα του συγκροτήματος, ενώ έπειτα από τον γάμο, σειρά είχε το «πάρτι», με το συγκρότημα να ανεβαίνει στη σκηνή και να διασκεδάζει τον κόσμο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares