Skip to main content

CELEBS

Ντύθηκαν στα λευκά και... παντρεύτηκαν μεταξύ τους οι Maneskin!

Viral η φωτογραφία που δείχνει τα μέλη του συγκροτήματος να φιλιούνται



Το ροκ συγκρότημα Maneskin το χαρακτηρίζουν οι extreme εμφανίσεις, όμως κανείς από τους φαν τους δεν περίμενε να τους δουν ντυμένους στα λευκά, να... παντρεύεται ο ένας τον άλλον!

Viral έχει γίνει το βίντεο και η φωτογραφία που δημοσίευσε το συγκρότημα στον επίσημο λογαριασμό του στα social media που δείχνει τους νικητές της Eurovision να... ενώνονται με τα δεσμά του γάμου! Το «μυστήριο» πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Prancaccio, με καλεσμένους influencers, παραγωγούς, ραπερ και Djs.

https://www.instagram.com/p/CnnCX2yS_pN/

Οι φωτογραφίες δείχνουν, τα μέλη του συγκροτήματος να φιλιούνται μεταξύ τους, σε μία «ιδιωτική τελετή». Όλα αυτά βέβαια, έγιναν χάρη της κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ, με τίτλο «Rush», σε συνεργασία με το Spotify.

Έτσι, οι εκπρόσωποι της Ιταλίας στη Eurovision, Victoria, Damiano, Ethan και Τhomas φόρεσαν το νυφικό και τα κοστούμια τους αντίστοιχα και... παντρεύτηκαν σε μια πολύ... ροκ τελετή, «ραμμένη στα μέτρα τους», η οποία τελέστηκε στο όνομα του θεού της μουσικής, Απόλλωνα.

https://www.instagram.com/p/CnoL6O-qhhc/

Φυσικά από το μυστήριο δεν μπορούσε να λείπει η τεράστια ροκ τούρτα του συγκροτήματος, ενώ έπειτα από τον γάμο, σειρά είχε το «πάρτι», με το συγκρότημα να ανεβαίνει στη σκηνή και να διασκεδάζει τον κόσμο.

https://youtu.be/e3J2U0-sSUc

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες στην Αντίπαρο με εντυπωσιακό black and white σύνολο

Η παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές της στις Κυκλάδες

CELEBS

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο της

Ξεκίνησε τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της στο χωριό

CELEBS

Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

«Αν σας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια, ανοίξτε κανένα βιβλιοπωλείο»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral