Δούκισσα Νομικού: «Δεν ξέρω εάν θα επιστρέψω στην τηλεόραση, θέλω να απέχω»

«Το μυστικό του γάμου είναι να υπάρχει θαυμασμός, σεβασμός και εκτίμηση»

allyou.news

Σε πρόσφατες δηλώσεις προχώρησε η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού, αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στα επαγγελματικά της βήματα, για το ποια πιστεύει ότι είναι τη μαγική συνταγή για έναν πετυχημένο γάμο, καθώς και για το εάν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όπως δήλωσε η όμορφη παρουσιάστρια, πιστεύει ότι το μυστκό για όλες τις σχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, είναι να υπάρχει σεβασμός, εκτίμηση και θαυμασμός: «Νομίζω ότι αυτά τα τρία είναι τα συστατικά της επιτυχίας και της διαχρονικότητας».

Σε πρόσφατες δηλώσεις προχώρησε η Δούκισσα Νομικού, αναφερόμενη μεταξύ άλλων για το εάν σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού, εκείνη απάντησε: «Τον δώσαμε παιδιά τον αδελφό μου, πάει παντρεύεται την Άννα, που την αγαπώ και αυτή πάρα πολύ».

«Με τον αδελφούλη μου τον Νικήτα είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι», ενώ όσον αφορά στο εάν είναι αυστηρή σαν κουνιάδα, εκείνη απάντησε ότι: «Όχι, όχι, καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα, ως πεθερά δεν ξέρω πώς θα είμαι, γιατί ο γιος μου είναι ο καλύτερος!»

Όσον αφορά στην ηλικία και τις τέλειες αναλογίες της η Δούκισσα Νομικού είπε ότι είναι 36 χρόνων, 1,73 και 56 κιλά, ενώ στην ερώτηση εάν υπάρχει προοπτική να τη δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό project, εκείνη είπε ότι: «Δεν είναι κάτι που θέλω άμεσα να συμβεί».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχω ήδη και τη δική μου επιχείρηση, έχω τόσες μεγάλες συνεργασίες, έχω τα παιδιά μου, που είναι προτεραιότητα και μου ρουφούν όλη μου την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο, γεμίζω τη μέρα μου, θέλω να απέχω για... πολύ από την τηλεόραση, δεν ξέρω κιόλας εάν θα επιστρέψω. Αυτή τη στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω, αλλά δε θέλω να είμαι απόλυτη».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares