Πάμελα Άντερσον για Τόμι Λι: «Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ήμουν ερωτευμένη»

«Είμαι ευγνώμων που είναι ο πατέρας των παιδιών μου» είπε

allyou.news

H Πάμελα Άντερσον εκτός από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τη ζωή της και θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου στο Netflix, με τίτλο «Pamela, a love story» θα κυκλοφορήσει και τα απομνημονεύματά της.

Σε αυτά, αναφέρεται στον Τόμι Λι, τον μεγάλο της έρωτα και την πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της. «Η ζωή μου, χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», αναφέρει σε ένα σημείο η ηθοποιός για την πολυτάραχη ζωή της.

Αν και πέρασε από 5 γάμους και δεκάδες συντρόφους, ο μόνος που κατάφερε να στιγματίσει την Πάμελα Άντερσον ήταν ο Τόμι Λι. Το θρυλικό ζευγάρι των 90s χώρισε το 1998, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο διαζύγιο, προηγήθηκαν δυο παιδιά και 4 χρόνια κοινής ζωής.

«Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», είπε για τον άλλοτε σύζυγό της στο People, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου της. «Είμαι ευγνώμων που είναι ο πατέρας των παιδιών μου», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε επίσης, πως πλέον, σπάνια μιλούν.

Σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ντοκιμαντέρ, η Πάμελα Άντερσον αναφέρεται στο sex tape που κυκλοφόρησε το 1996 με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως ακούγεται να λέει, η κυκλοφορία του βίντεο, την έκανε να νιώθει «άρρωστη» για χρόνια. «Προσπάθησα να βγάλω από τη ζωή μου αυτή την κλεμμένη κασέτα για να επιβιώσω. Και τώρα έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια. Νιώθω άρρωστη. Μου άφησε τραύματα», αναφέρει η Πάμελα Άντερσον.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως είναι έτοιμη επιτέλους να διηγηθεί για πρώτη φορά η ίδια την ιστορία της, καθώς μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες ντοκιμαντέρ και σειρές, που αφηγούνται τη ζωή της και επικεντρώνονται στη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής της, μετά τη δημοσιοποίηση του sex tape.

«Θέλω να πάρω εγώ τον έλεγχο της αφήγησης για πρώτη φορά», είπε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares