Skip to main content

CELEBS

Σαρλότ Κασιράγκι: Έγκυος στο τρίτο της παιδί – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Η 36χρονη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό έχει κάνει δυο γάμους



Η Σαρλότ Κασιράγκι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί!

Η 36χρονη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό έχει αποκτήσει τον 8χρονο γιο της Ραφαέλ με τον πρώην σύντροφό της Γκαντ Ελμαλέχ και έφερε στον κόσμο το 2018 τον δεύτερο γιο της, Μπαλτάζαρ, με τον σύζυγό της Ντμίτρι Ρασάμ.

Το ζευγάρι τώρα περιμένει το δεύτερο παιδί του!

H ανιψιά του πρίγκιπα Αλβέρτου στις 21 Ιανουαρίου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Μονακό μετά την αποκάλυψη του γαλλικού περιοδικού Voici ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Η Σαρλότ Κασιράγκι ήταν πολύ κομψή και σικάτη, φορώντας ένα καρό κοστούμι στις αποχρώσεις του λευκού και του ροζ και ένα μαύρο oversized παλτό. Το look της ολοκλήρωσε με μία φούξια chanel τσάντα!

Η Σαρλότ Κασιράγκι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον παραγωγό ταινιών, Ντμίτρι Ρασάμ, στο παλάτι των Μονεγάσκων σε μια πολιτική τελετή, την 1η Ιουνίου 2019. Παρόντες ήταν φυσικά όλη η βασιλική οικογένεια Γκριμάλντι και πλήθος καλεσμένων από το διεθνές τζετ σετ.

https://www.instagram.com/p/BzVkDZ7Hi7t/

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο 800 ετών «Pink Palace», Παλάτι του Μονακό, στον ίδιο χώρο όπου έγινε και ο γάμος της Γκρέις Κέλι με τον πρίγκιπα Ρενιέ το 1956 και ακολούθησε γεύμα στο 5άστερο ξενοδοχείο, «Villa la Vigie» στο Μόντε Κάρλο με το μενού να επιμελείται ο σεφ Πάολο Σάρι.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department