Τάνια Τσανακλίδου: «Έχω γίνει ρεζίλι για έναν έρωτα, έχω υπάρξει κατινάρα»

Μίλησε έξω από τα δόντια η καταξιωμένη τραγουδίστρια

allyou.news

Για τα τραγούδια της, τη ζωή της, αλλά και τον έρωτα μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου σε συνέντευξή της.

Όπως είπε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ για τη μεγάλη της επιτυχία. Μαμά Γερνάω: «Είναι λογικό να συγκινούμαστε με το Μαμά Γερνάω. Δεν ήθελα να πω το τραγούδι, γιατί είχε πεθάνει πρόσφατα η μαμά μου και δεν μπορούσα να πω αυτά τα λόγια. Όταν άρχισα να τραγουδάω ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Άρχισα να κλαίω. Είχα μπήξει τα χέρια μου κι οι χούφτες μου είχαν ματώσει. Ντρεπόμουν που έκλαιγα. Έκλεισα τα μάτια για να μην έχω αίσθηση κι όταν τα άνοιξα δεν ήταν κανείς στο κοντρόλ, έκλαιγαν όλοι».

Η Τάνια Τσανακλίδου έχει μια τεράστια πορεία στο τραγούδι!

Η Τάνια Τσανακλίδου έχει μια τεράστια πορεία στο τραγούδι!

Αποκάλυψε αστειευόμενη ότι έχει γίνει ρεζίλι για έρωτα πηγαίνοντας σε καφετζούδες, έχοντας υπάρξει και «κατινάρα»: «Έχω κάνει κι εγώ σαχλαμάρες. Παραδίνομαι άνευ όρων στην αγάπη. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχα μια φίλη που πήγαινε σε καφετζού. Μετά τα λούστηκα κι εγώ. Έχω γίνει ρεζίλι στα μάτια μου. Έχω υπάρξει και κατινάρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Για την απομάκρυνση της από το επάγγελμα δήλωσε: «Απομακρύνομαι από τη δουλειά μου αλλά αυτή η απομάκρυνση κάνει πολύ καλό. Παίρνεις απόσταση από τα πράγματα και τα βλέπεις με πιο καθαρό μάτι και κρίνεις. ”Συνεχίζει να σε ενδιαφέρει αυτό ή πια είναι τόσο ξένο;”», ενώ συμπλήρωσε με νόημα ότι είναι... απόφοιτη Λυκείου!

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares