Μόνικα Μπελούτσι: Ιταλική φινέτσα στο Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Η ηθοποιός δίνει «φωνή» στη Μαρία Κάλλας, σε παράσταση στο Beacon Theatre

allyou.news

Με έντονο «άρωμα» Ιταλίας «πλημμύρισε» το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Ο πρέσβης παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν της Μόνικα Μπελούτσι με αφορμή την παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» (Maria Callas: Letters and Memoirs).

Η ηθοποιός ζωντάνεψε τον μύθο της Ελληνίδας ντίβας της Όπερας γίνοντας «πρέσβειρα» της χώρας μας. «Ήμουν φοβισμένη όταν ο Τομ Βολφ μου ζήτησε να ερμηνεύσω τα γράμματα της Μαρίας Κάλλας, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Είναι τόσο γεμάτα από συναίσθημα, ευθραυστότητα, ειλικρίνεια. Πολλοί έχουν πει ότι είχε μια τραγική ζωή, εγώ θα έλεγα είχε μια γενναία ζωή, ακολούθησε την καρδιά της, μια γυναίκα ασυμβίβαστη», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Ιταλίδα πρωταγωνίστρια.

Η Μόνικα Μπελούτσι μαγνήτισε με την απλότητα, τη φινέτσα, αλλά και την ομορφιά της τους παρευρισκόμενους τονίζοντας πως η προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας τη συγκίνησε βαθιά.

«Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στην Μαρία Κάλλας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά. Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν», είπε η ίδια.

Η παράσταση σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 20.00 στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares