Μαρία Έλενα Κυριακού: Διέψευσε ότι έχει σχέση με τον συνθέτη του «One Last Breath»

Πιστεύει ότι θέλουν να της κάνουν ζημιά...

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Μαρία Έλενα Κυριάκου τα δημοσίευμα που την ήθελαν να έχει σχέση με τον συνθέτη του τραγουδιού, «One Last Breath», με το οποίο θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision.
 
Σε ερώτηση για το αν είναι ζευγάρι με τον Ευθύβολο Θεοχάρους, η νικήτρια του πρώτου «The Voice» απάντησε στο «Thema People»«Οχι. Όπως μου χρέωσαν τη σχέση, μου χρέωσαν και τον χωρισμό. Δεν ισχύει τίποτα» τόνισε η τραγουδίστρια.
 
Εν συνεχεία η τραγουδίστρια επισήμανε: «Στεναχωρήθηκα πολύ. Δεν θέλω ο κόσμος να ασχολείται μαζί μου για την προσωπική μου ζωή. Φυσικά, δουλεύοντας σ' αυτόν τον χώρο, ξέρω ότι θα δεχτώ και αυτές τις ερωτήσεις. Σέβομαι απόλυτα όλους τους δημοσιογράφους. Από τη στιγμή που επιλέγεις να μπεις στη σόουμπιζ είναι μέσα στο παιχνίδι. Απλώς δεν μπορώ να χρεώνομαι σχέσεις που δεν ισχύουν».
 
Όσο για το αν σκέφτηκε να κινηθεί νομικά, η ίδια παραδέχτηκε: «Ναι. Γνωρίζω ποιος το έγραψε. Ήταν επιτηδευμένο. Ήθελε να κάνει προσωπικά σε μένα ζημιά, δεν θα ήθελα περαιτέρω να μπω τόσο βαθιά στο θέμα. Το έπραξαν από ζηλοφθονία».
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares