Skip to main content

CELEBS

Πρώην μοντέλο-φωτογράφος: «Κατεβαίνω στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ»

Σε ποια περιφέρεια κατεβαίνει υποψήφιος;



Μετά τις διεθνείς πασαρέλες τη δεκαετία του '90 και τον φωτογραφικό φακό στη συνέχεια, ο Σπύρος Πώρος ετοιμάζεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

Το πρώην μοντέλο και -πλέον- καταξιωμένος φωτογράφος, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά και την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

poros

«Ετοιμάζω εκθέσεις κι είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατέβω και τις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία. Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες. Παλιά μου στοίχιζε», είπε αρχικά.

poros2

Ο Σπύρος Πώρος «έσκιζε» στις διεθνείς πασαρέλες τη δεκαετία του '90 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Οι κλίκες στην Ελλάδα σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας. Οι πιο πολλοί είναι ατάλαντοι. Η σόουμπιζ στην Ελλάδα, είναι σαν την βουλγαρική ή σαν την αιγυπτιακή. Τα πρώτα μου λεφτά τα έφαγα σε γυναίκες… πλάκα κάνω. Τα έριχνα πάλι στη δουλειά», συμπλήρωσε ο πολυσυζητημένος Σπύρος Πώρος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network