Άση Μπήλιου: «Με καθόρισε ο θάνατος της μητέρας μου»

Η αστρολόγος μίλησε για την υιοθεσία και την απώλεια των θετών της γονιών

allyou.news

Mε τον παλιό της συνεργάτη Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο συνεργάζονταν στην πρωινή εκπομπή του Mega, συναντήθηκε η Άση Μπήλιου όπου μίλησε για τη ζωή της. Ανάμεσα σε άλλα η αγαπημένη αστρολόγος αναφέρθηκε στην υιοθεσία της, αλλά και τον θάνατο της μητέρας της που την καθόρισε.

«Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα στα 16. Το κορυφαίο κι αυτό που με καθόρισε είναι ότι έχασα τους θετούς μου γονείς, τους οποίους τους είχα και μου είχαν απεριόριστη αγάπη. Ο μπαμπάς πέθανε όταν ήμουν μικρή. Ειδικά ο θάνατος της μαμάς μου είναι αυτό που ονομάζω "τα πέτρινα χρόνια μου". Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα, με ζόρισε επειδή ήμουν μικρή. Τα 16 δεν είναι καλή ηλικία. Νομίζω έπρεπε νωρίτερα. Τη στιγμή που έγινε στην εφηβεία ήταν λίγο περίεργο. Αλλά αυτό που με καθόρισε ήταν ο θάνατος της μητέρας μου», εξομολογήθηκε η Άση Μπήλιου.

Η γνωριμία της Άσης Μπήλιου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετράει δύο δεκαετίες

Η γνωριμία της Άσης Μπήλιου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετράει δύο δεκαετίες

Στη συνέχεια, η αστρολόγος περιέγραψε ότι δεν είχε λόγους να ψάξει τους βιολογικούς της γονείς. «Είμαι από αυτούς που δεν έψαξε τους βιολογικούς γονείς. Στη δική μου περίπτωση, επειδή ένιωθα τόση αγάπη από τους γονείς μου, δεν υπήρχε κάποιο κενό που να ήθελα να γεμίσει. Με έψαξαν αργότερα εκείνοι. Βέβαια, η μητέρα μου, επειδή καταλάβαινε ότι θα "φύγει" κι ήμουν μικρή, μου έλεγε “Αν θες για να μη μείνεις μόνη σου να πας” και της είχα πει “Τι είναι αυτά που λες; Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα”».

Τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου βλέπετε καθημερινά στο Breakfast@Star και κάθε Σάββατο στο Stars System στις 12:50

Τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου βλέπετε καθημερινά στο Breakfast@Star και κάθε Σάββατο στο Stars System στις 12:50

Στη συνέχεια η Άση Μπήλιου μίλησε για τη ζωή της μετά τον θάνατο της μητέρας της. «Όταν έχασα στα 18 την μητέρα μου, ήξερα μόνο να διαβάζω. Έπρεπε να μάθω να δουλεύω για να σπουδάσω, να πληρώνω λογαριασμούς γιατί δεν ήμουν κι από πλούσια οικογένεια. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα. Έχω κάνει δουλειά και το κομμάτι της απόρριψης, όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, αλλά με βοήθεια γίνεται ακόμα καλύτερα. Εγώ ζήτησα αυτήν τη βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρήσει απόλυτα. Ίσα ίσα ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Μολονότι τους έχασα νωρίς, πήρα όλα αυτά τα εφόδια».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares