Ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγεί γιατί δε μιλούσε με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Δεν κάνουμε παρέα, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε!»

allyou.news

Έγιναν γνωστοί την προηγούμενη δεκαετία μέσα από την εκπομπή World Party, με τη «χημεία» τους λόγω της φιλικής τους σχέση να αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας τους.

Για πέντε χρόνια η σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με τον άλλοτε κολλητό του Γιώργο Μαυρίδη είχε «παγώσει», ωστόσο τους είδαμε ξανά μαζί τον Σεπτέμβριο, όταν ο Γιώργος βρέθηκε στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο. Μέχρι σήμερα κανένας από τους δύο δεν είχε εξηγήσει τι συνέβη ανάμεσά τους.

Selfie από την εποχή που ο Σάκης Τανιμανίδης κι ο Γιώργος Μαυρίδης παρουσίαζαν το Word Party

Καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, αποκαλύπτοντας πώς αναθερμάνθηκε η σχέση τους.

«Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δε μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, ποτέ δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα τη Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε.

Η συνάντηση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη στη Μύκονο τον περασμένο Σεπτέμβριο συζητήθηκε πολύ!

Η συνάντηση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη στη Μύκονο τον περασμένο Σεπτέμβριο συζητήθηκε πολύ! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω “Γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει;”. Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε κι αυτός νομίζω πάρα πολύ.

Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε ξαναμιλήσει στο τηλέφωνο. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ. Εγώ τον κάλεσα, γιατί ήθελα να τον καλέσω. Τον ήθελα εκεί, το ήθελε κι αυτός κι ήρθε», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares