Skip to main content

CELEBS

Ben Affleck: Viral το βίντεο που απολογείται στη Jennifer Lopez

«Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;» - To βλέμμα «φωτιά» της JLo



Viral έχει γίνει στο Tik Tok ένα σύντομο βίντεο με τον Ben Affleck να απολογείται σε δημόσιο χώρο και σαν μικρό παιδί, στη σύζυγό του, Jennifer Lopez.

Το εν λόγω βίντεο είναι από το afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας Shotgun Wedding με πρωταγωνίστρια τη JLo και τραβήχτηκε στις 18 Ιανουαρίου.

Σε αυτό βλέπουμε τη Lopez να λάμπει φορώντας μια see-through τουαλέτα Valentino Haute Couture. Σε μία στιγμή ακούγεται ο Affleck να της μιλάει δυνατά και με παράπονο. «Τζεν» της λέει και στη συνέχεια φωνάζει, αγανακτισμένος: «Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;».

https://www.tiktok.com/@alliworkscarpets/video/7193846545161260331?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=www.star.gr%2Flifestyle%2Fcelebrities%2F612677%2Fben-affleck-viral-to-binteo-poy-apologeitai-sth-jlo&referer_video_id=7193846545161260331

Το βλέμμα της διάσημης τραγουδίστριας στον σύζυγό της εκείνη τη στιγμή «πετούσε φλόγες» και μας θύμισε σκηνή που… όλα τα ζευγάρια έχουν ζήσει.

λοπεζ

To βλέμμα «φωτιά» της JLo σον Ben Affleck

Θυμίζουμε ότι ο Ben Affleck έχει παρελθόν με τον αλκοολισμό. Ο ηθοποιός έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι ο γάμος του με την Jennifer Garner τον οδήγησε στο αλκοόλ από το οποίο έχει κάνει αγώνα για να απεξαρτηθεί.

Τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε σε ιδρύματα απεξάρτησης, και τους τελευταίους μήνες, έχει καταφέρει να είναι «καθαρός».

Στην εκπομπή «The Howard Stern Show», ο Affleck είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ένας από τους λόγους που άρχισα να πίνω, ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα