Κατερίνα Παπουτσάκη: «"Έφαγα" τούμπα στον πάγο και τη γλίτωσα με μια μικρή διάσειση»

Το ατύχημα στα γυρίσματα της σειράς Εθνική Ελλάδος...
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης
Για το άθλημα κέρλινγκ, που έπαιξε για τις ανάγκες της σειράς Εθνική Ελλάδος αλλά και την ηχηρή τούμπα που έφαγε στον πάγο μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της.
 
«Δεν το ήξερα καθόλου ως άθλημα, αλλά γενικότερα δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό, ούτε είμαι και ο άνθρωπος που παρακολουθεί αθλητικά. Οι παίκτες, βέβαια, μοιάζουν με νοικοκυρές που σκουπίζουν τον πάγο...» τόνισε αρχικά στο People και πρόσθεσε:
 
«Μπορεί να είναι παράξενο, αλλά δεν το βλέπω αστείο. Έχω να σου πω πως είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι εγκεφαλικό άθλημα. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν και «σκάκι του πάγου». Δεν αρκεί δηλαδή απλώς να μάθεις κάποιες κινήσεις. Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο, παρόλο που την πρώτη στιγμή που πατήσαμε στον πάγο τα πράγματα ήταν σκούρα, γιατί δεν φοράς απλά παγοπέδιλα. Οπότε καταλαβαίνεις πως είναι ζόρικο!
 
Παρ' όλα αυτά, τα έχω πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Βέβαια, στην αρχή πήρα πολύ «αέρα», γιατί είδα πως το έχω, είπαα «ωραία, μπορώ και στρίβω» και κάπως έτσι έφαγα και μια ηχηρή τούμπα και βρέθηκα ανάσκελα στον πάγο. Ευτυχώς τη γλίτωσα με μια μικρή διάσειση. Στις επόμενες προπονήσεις φορούσα κράνος ποδηλάτου. Γελούσαν όλοι, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares