Skip to main content

CELEBS

Victor Vernicos: Αυτή είναι η συγγένειά του με τη Μαρίνα Βερνίκου

Το όνειρο της Eurovision που έγινε πραγματικότητα



Ο 16χρονος Victor Vernicos είναι ο νεαρός καλλιτέχνης που θα εκπρoσωπήσει φέτος τη χώρα μας στην Eurovision, με το τραγούδι What They Say.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Γεια σου, δήλωσε ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού τον Μάιο, αποκαλύπτοντας παράληλλα τη συγγενική του σχέση με τη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου.

«Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω τόσο πολύ να πάω στο Λίβερπουλ. Αγαπούσα την Eurovision από πάρα πολύ μικρός, το πρώτο τραγούδι που είπα σε live, είναι τραγούδι που είχε παρουσιαστεί στην Eurovision… Όλα όμως άρχισαν από ένα τραγούδι που έγραψα στα 14 μου και έκανα μόνος μου και την παραγωγή. Ήξερα ότι θέλω να το βγάλω κάπου αυτό το τραγούδι μου γιατί ήταν το αγαπημένο μου από αυτά που είχα γράψει. Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν από το να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision;», είπε αρχικά

«Άρχισα να κάνω μαθήματα πιάνου στα 4 μου, στα 8 άρχισα φωνητική, κιθάρα στα 10, έκανα έναν χρόνο μουσικής τεχνολογίας στα 11 κι απο εκεί και μετά άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και να κάνω τις δικές μου παραγωγές», πρόσθεσε ο νεαρός ποπ σταρ.

«Ενθουσιάζομαι στη σκέψη που θα ανέβω σε μια τέτοια σκηνή αλλά πάνω στη σκηνή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που έχεις να κάνεις… Θέλω να κάνω ό,τι καλυτερο μπορώ για την Ελλάδα… Τα σχόλια δε με αγχώνουν τόσο. Πάντα όταν γράφω τα τραγούδια μου τα βάζω πρώτα στον πατέρα μου… Και οι δυο γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί… Η Μαρίνα Βερνίκου είναι θεία μου, είναι ξαδέρφη της μητέρας μου», αποκάλυψε κλείνοντας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department