Νέο ζευγάρι έχει προκύψει στην ελληνική σόουμπιζ, το οποίο σύντομα θα δούμε μαζί και στη μικρή οθόνη!
Μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή με συνάδελφό της και πρωταγωνιστή από τη σειρά Παγιδευμένοι.
Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, Καλύτερα Δε Γίνεται, πρόκειται για τον Κίμων Κουρή που υποδύεται τον εισαγγελέα «Σταύρο Μαυρίδη».
Η ηθοποιός, μάλιστα, σύντομα θα συμμετέχει στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, που ανέδειξε τον νέο της σύντροφο.
Οι δυο τους είναι μαζί και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός, όπως έδειξε κι η εκπομπή, τους απαθανάτισε στη διαδήλωση διαμαρτυρίας των ηθοποιών στο Σύνταγμα.
Ωστόσο, και ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας, Πάνος Βλάχος, φαίνεται πως έχει προχωρήσει και έχει νέα σχέση με την ηθοποιό, Νατάσσα Εξηνταβελώνη.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.