Φώτης Σεργουλόπουλος για γνωστό χορογράφο: «Δε θα πάω, βαριέμαι το ίδιο πράγμα!»

Η αυθόρμητη δήλωση του παρουσιαστή για τον καταξιωμένο καλλιτέχνη

allyou.news

Με αφορμή την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μadonna στα φετινά βραβεία Grammy, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα σχόλιο στην εκπομπή του Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν που δεν πέρασε απαρατήρητο. Αυτό αφορούσε τον γνωστό χορογράφο, Δημήτρης Παπαϊωάννου.

«Δεν μπορώ πια τη σεξουαλικότητα της Madonna σε αυτόν τον βαθμό και σε αυτή τη φάση. Δεν είναι αυτό που ζητάω εγώ από μια καλλιτέχνιδα που έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα στη δισκογραφία και στη δημιουργία. Δε με ενδιαφέρει η Madonna τώρα πλέον καθόλου», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Είναι εμπορική η Madonna, όπως εμπορικός είναι κι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Και στον Παπαϊωάννου έχω ένα θέμα, ότι δεν μπορώ άλλο αυτή τη σεξουαλική διάθεση που μπορεί να είχα στα 20 μου και στα 30 μου να την έχω και στα 60 μου. Θέλω να είναι λίγο διαφορετική. Θέλω μια ώριμη σεξουαλικότητα και σε αυτήν και στον Παπαϊωάννου, για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους».

«Είναι δύο εμπορικοί καλλιτέχνες, ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί, δε θα πάω να δω ούτε τη Madonna δε θα πάω να δω ούτε τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Βαριέμαι. Βαριέμαι να βλέπω το ίδιο πράγμα στην ωριμότητα ενός καλλιτέχνη να συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν έφηβος και να συμπεριφέρεται σαν έφηβος στη διάθεσή του την προσωπική», τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares