Skip to main content

CELEBS

Άννα Κορακάκη: H εξομολόγηση για τον εμμονικό stalker και τον σύντροφό της

«Ήταν δύο χρόνια μαρτύριο»



Πρόσφατα η Άννα Κορακάκη ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε και για το stalking που είχε αντιμετωπίσει. Μάλιστα, βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο, με τον εμμονικό άντρα να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

«Και δεν έγραψα τίποτα. Αυτό ήταν το ένα δέκατο αυτών που έγιναν. Είναι κάτι τραυματικό. Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Όχι μόνο με καθόριζε, με όριζε κιόλας: Για δύο χρόνια κάθε μου κίνηση, κάθε μου πράξη, κάθε μου στιγμή», είπε αρχικά η Άννα Κορακάκη για την περιπέτεια με τον άνθρωπο που την παρακολουθούσε.

Η Άννα Κορακάκη με ένα από τα πολλά μετάλλια που έχει κερδίσει!

Η Άννα Κορακάκη με ένα από τα πολλά μετάλλια που έχει κερδίσει! /Φωτογραφία Instagram

«Επί δύο χρόνια με το που έβγαινα από το σπίτι ήταν αυτό το πράγμα. Δε σου κρύβω ότι ακόμα το σκέφτομαι, δε φεύγει νομίζω ποτέ. Απλώς μαθαίνεις κάπως να ζεις με αυτό και να το διαχειρίζεσαι για να μην σε τρελαίνει και να μην είσαι έρμαιο συναισθημάτων και φοβιών», πρόσθεσε η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Η Άννα Κορακάκη εξήγησε στη συνέχεια πώς ήταν η καθημερινότητά της εκείνα τα δύο χρόνια. «Και δεν τελείωνε εκεί: Με ακολουθούσε, πήγαινε όπου πήγαινα από πίσω μου. Στο αυτοκίνητο έβρισκα λουλούδια ή σημειώματα, ασταμάτητα κι αδιάλειπτα. Μια μέρα που δεν ήταν ο τότε σύντροφός μου στο σπίτι αποπειράθηκε με ένα φίλο του να μπουν μέσα στο διαμέρισμά μου όταν ήμουν μόνη», περιέγραψε.

«Κόντεψε να σπάσει την πόρτα κι ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν έμπαινε», πρόσθεσε και τόνισε ότι υπήρξαν εκ μέρους του εκφοβισμοί στους φίλους της και τους δικούς της ανθρώπους. «Ήταν δύο χρόνια ένα μαρτύριο», σχολίασε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι αυτό που την τρόμαζε περισσότερο είναι το γεγονός ότι: «Αυτός ο άνθρωπος που σε κυνηγάει σου έχει δώσει άπειρα δείγματα πως είναι δυνητικά επικίνδυνος. Αυτό σε κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση για άμυνα. Είναι το απρόβλεπτο, δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει ο άλλος, δεν ξέρεις τι σε περιμένει, κι αυτό το κάνει τρομακτικό».

Όπως σημείωσε η Άννα Κορακάκη πήρε την απόφαση να απευθυνθεί στην αστυνομία όταν ο άντρας επιχείρησε να μπει σπίτι της. Λίγους μήνες μετά ήρθε ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του συντρόφου της από το ίδιο εμμονικό πρόσωπο. «Εκεί μάλιστα κινδύνεψαν και άνθρωποι γιατί ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης, κάτω από μια μεγάλη πολυκατοικία. Κάηκε το μισό κτίριο, κάηκαν κι άλλα οχήματα», είπε η Άννα Κορακάκη για την πράξη που τελικά συνέβαλε κατά πολύ στην καταδίκη του stalker της.

https://www.instagram.com/p/Cm4ke97o13O/

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη με το μονόπετρο

Σε ό,τι αφορά την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της την Πρωτοχρονιά, η Άννα Κορακάκη σχολίασε: «Σίγουρα είναι κάτι που ήθελα κι ονειρευόμουν. Όταν είσαι σε μια σχέση κι είναι ο άλλος ο άνθρωπός σου, τρέχει το μυαλό πιο πέρα και στην προοπτική μιας οικογένειας. Επομένως το περίμενα κάποια στιγμή, αλλά όχι τώρα. Το timing με εξέπληξε. Είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο με στηρίζει, με αγαπάει πιο πολύ απ’ όσο αγαπάω και στηρίζω εγώ τον εαυτό μου, κι αυτό είναι αμοιβαίο».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ