Μπουράκ Χακί για σεισμό στην Τουρκία: «Τους χάσαμε, είναι νεκροί»

Συγκλονίζει ο Τούρκος ηθοποιός

allyou.news

Τραγικές στιγμές βιώνει η Τουρκία, η οποία δε σταματά να μετρά ανθρώπινες απώλειες μετά τον φονικό εγκέλαδο που χτύπησε τη χώρα, τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου.

Ο Μπουράκ Χακί προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση λέγοντας πως ανάμεσα στα θύματα του σεισμού βρέθηκαν και τα ξαδέρφια της συντρόφου του.

«Πολλοί άνθρωποι πέθαναν και αυτό που έμαθα είναι ότι το λιγότερο 2.900 κτίρια κατέρρευσαν. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός… Φυσικά λυπάμαι πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους, χάσαμε κάποιους φίλους. Τα ξαδέρφια της κοπέλας μου ζούσαν σε πόλεις που χτύπησε ο σεισμός και τους χάσαμε, είναι νεκροί», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»


«Υπάρχουν και κάποιες ποδοσφαιρικές ομάδες όπου ακόμα τις αναζητούν, όπως επίσης και μία ομάδα βόλεϊ. Είχα φίλους σε αυτές. Δεν είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι, αλλά προσπαθούμε να τους βρούμε. Έχουμε κάποιες ομάδες στο WhatsApp όπου προσπαθούμε να βρούμε τις τοποθεσίες τους και να τις δώσουμε στην κυβέρνηση και στις ομάδες αναζήτησης. Οι ομάδες αυτές έχουν μία λίστα και προσπαθούν να τους ψάξουν όλους και να τους απεγκλωβίσουν», πρόσθεσε ο Τούρκος πρωταγωνιστής.

Η ισχυρή σεισμική δόνηση και οι μετασεισμοί άφησαν πίσω τους εικόνες καταστροφής, αφού πολλά κτίρια κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα. «3.000 κτίρια έχουν καταρρεύσει. Οι δρόμοι είναι διαλυμένοι, κάποια αεροδρόμια έχουν προβλήματα. Είναι μία καταστροφή, μία μεγάλη καταστροφή. Δεν μπορείς να φανταστείς… Όταν είσαι μακριά δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος της συμφοράς. Όταν συμβεί σε σένα, τότε θα καταλάβεις. Χρειαζόμαστε περισσότερα ασφαλή κτίρια, χρειαζόμαστε περισσότερο έλεγχο. Για παράδειγμα, για την Κωνσταντινούπολη περιμένουν ένα μεγάλο σεισμό και η πόλη προετοιμάζεται γι’ αυτό. Αλλάζουν τα κτίρια. Η Κωνσταντινούπολη ανανεώνεται. Αλλά αυτές οι πόλεις της Ανατολίας δεν μπορώ να πω ότι είναι έτοιμες για έναν σεισμό», ανέφερε κλείνοντας ο Μπουράκ Χακί.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares