Γιάννης Μπέζος: «Δε θα σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για τη δική του εμπειρία

allyou.news

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Mέρες TV έδωσε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Τα τελευταία χρόνια όλοι μιλούν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος ηγείται της μουσικής εκπομπής Ό,τι αγαπώ

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος ηγείται της μουσικής εκπομπής Ό,τι αγαπώ

Στην ερώτηση αν στο ξεκίνημά του τού έτυχε να έρθει αντιμέτωπος με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, απάντησε: «Προσωπικά δε μου έτυχε. Αν δεν το πήρα χαμπάρι σημαίνει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές. Έτυχε εγώ να μην είμαι παρών; Έτυχε σε μένα να μη συμβεί, λόγω ιδιοσυγκρασίας; Σίγουρα όμως γινόταν. Κι ελπίζω ότι θα σταματήσουν να γίνονται, αν και δεν το πολυπιστεύω. Ξέρετε, αυτού του είδους συμπεριφορές δείχνουν μεγάλη αδυναμία. Διότι όταν κάνεις τέτοια πράγματα, σημαίνει ότι φοβάσαι τον εαυτό σου. Είναι μια ανεπάρκεια που έχεις αυτός που φέρεται κακοποιητικά».

Όσον αφορα στους νέους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζεται, σχολίασε: «Θα έλεγα κυρίως ως προς τους νεότερους, διότι το μεγάλο στοίχημα είναι αυτό. Το πώς θα συμπεριφερθείς στους αδύναμους. Οι νέοι έχουν τον ενθουσιασμό, δεν έχουν την εμπειρία. Κι αν θες να είσαι σοβαρός, για να δικαιώνεις και τη θέση σου και το όνομά σου και την τέχνη σου, θα πρέπει να έχεις πολλή υπομονή. Και θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι πιο αρχοντικά, να το πω έτσι, στους νεότερους παρά στους παλαιότερους. Διότι τότε αποδεικνύεις ότι είσαι μαζί τους κι όχι από πάνω τους. Κι αυτά δεν πρέπει μόνο να τα λέμε, αλλά και να τα εννοούμε».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares