Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Μπέζος: «Δε θα σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για τη δική του εμπειρία



Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Mέρες TV έδωσε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

Τα τελευταία χρόνια όλοι μιλούν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος ηγείται της μουσικής εκπομπής Ό,τι αγαπώ

Φέτος, ο Γιάννης Μπέζος ηγείται της μουσικής εκπομπής Ό,τι αγαπώ

Στην ερώτηση αν στο ξεκίνημά του τού έτυχε να έρθει αντιμέτωπος με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, απάντησε: «Προσωπικά δε μου έτυχε. Αν δεν το πήρα χαμπάρι σημαίνει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές. Έτυχε εγώ να μην είμαι παρών; Έτυχε σε μένα να μη συμβεί, λόγω ιδιοσυγκρασίας; Σίγουρα όμως γινόταν. Κι ελπίζω ότι θα σταματήσουν να γίνονται, αν και δεν το πολυπιστεύω. Ξέρετε, αυτού του είδους συμπεριφορές δείχνουν μεγάλη αδυναμία. Διότι όταν κάνεις τέτοια πράγματα, σημαίνει ότι φοβάσαι τον εαυτό σου. Είναι μια ανεπάρκεια που έχεις αυτός που φέρεται κακοποιητικά».

Όσον αφορα στους νέους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζεται, σχολίασε: «Θα έλεγα κυρίως ως προς τους νεότερους, διότι το μεγάλο στοίχημα είναι αυτό. Το πώς θα συμπεριφερθείς στους αδύναμους. Οι νέοι έχουν τον ενθουσιασμό, δεν έχουν την εμπειρία. Κι αν θες να είσαι σοβαρός, για να δικαιώνεις και τη θέση σου και το όνομά σου και την τέχνη σου, θα πρέπει να έχεις πολλή υπομονή. Και θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι πιο αρχοντικά, να το πω έτσι, στους νεότερους παρά στους παλαιότερους. Διότι τότε αποδεικνύεις ότι είσαι μαζί τους κι όχι από πάνω τους. Κι αυτά δεν πρέπει μόνο να τα λέμε, αλλά και να τα εννοούμε».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός