Skip to main content

CELEBS

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ένα κορίτσι που βιάστηκε δε δικαιώθηκε»

Τι δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη



Τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώο για την κατηγορία του βιασμού, πραγματοποίησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Φωτογραφία: NDP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό / Φωτογραφία: NDP

«Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης, παιδιά, δεν είναι αυτό το θέμα. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση και όλοι οι άνθρωποι που έχουν μέσα τους αυτές τις τάσεις να μην το κάνουν. Αυτό ήταν το ζήτημα. Δε νιώθω καλά. Δεν έχει “κάτσει” μέσα μας. Δεν είναι όλα προς τέρψιν του κοινού και των εκπομπών. Αλήθεια σας το λέω, δε νιώθω καλά να σχολιάζω τέτοια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαρά από πουθενά», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

«Θα πάρει πολύ χρόνο σε όλους, και στα θύματα και τους θύτες να κάτσει λίγο όλο αυτό. Πάντα ήμασταν αγκαλιασμένες και είμαστε αγκαλιασμένες με όλες τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους. Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει, παιδιά, κι εσείς. Γιατί και στον δικό σας χώρο υπάρχουν πράγματα, κουνάτε όλοι τα κεφάλια, αλλά δε μιλάει κανείς», πρόσθεσε η ίδια.

«Δεν το είχατε πάρει χαμπάρι εσείς ότι είχαμε δεχτεί λάσπη όλο αυτό το διάστημα; Είναι καινούργια πληροφορία; Μας είδατε εμάς τόσο καιρό να βγαίνουμε στα κανάλια να μιλάμε γι’ αυτό; Άλλοι έβγαιναν στα κανάλια, όχι εμείς. Ο κόσμος καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται. Ποια δημοσιότητα; Εμείς είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε 20-25 χρόνια. Είχαμε ανάγκη να πάρουμε τέτοια δημοσιότητα; Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό;

Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δε δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου», συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε