Skip to main content

CELEBS

Χρήστος Μάστορας: Δείχνει την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Ο γνωστός καλλιτέχνης μένει στο κέντρο της Αθήνας



O Χρήστος Μάστορας τον τελευταίο καιρό απασχόλησε αρκετά τα media λόγω του περιστατικού που συνέβη κάποιες μέρες πριν που αφορούσε τον ίδιο και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή κρυφή αλλά και σε χαμηλούς τόνους και επιλέγει να μην ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από τη μουσική του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έδειχνε στους διαδικτυακούς του φίλους την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, το βίντεο ξεκινά την ώρα που ο τραγουδιστής μας δείχνει κάποιες εικόνες από το εσωτερικό του σαλονιού του στο οποίο φαίνεται ότι κυριαρχεί το ξύλο και οι μαύρες αποχρώσεις, ενώ αυτό που ξεχωρίζει, είναι ένα μεγάλο μαύρο μαρμάρινο τραπέζι.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Μάστορας κατευθύνεται προς το μπαλκόνι του στο οποίο έχει τοποθετημένες δύο πολυθρόνες και ένα ξύλινο τραπεζάκι. Αυτό όμως που κλέβει τις εντυπώσεις, είναι η συγκλονιστική θέα που δείχνει όλη την Αθήνα.

Χρήστος Μάστορας: Δείχνει την υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Χρήστος Μάστορας: η υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Χρήστος Μάστορας: Η θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Ο Χρήστος Μάστορας μένει κάπου κοντά στο κέντρο της Αθήνας και έχει φτιάξει ένα μοντέρνο εργένικο σπίτι με πολλά χρώματα και μίνιμαλ πινελιές.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα, που έχει θέα την Ακρόπολη, έχει με μοντέρνα αισθητική. Πίνακες, φυτά και επιτραπέζια φωτιστικά συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.