Skip to main content

CELEBS

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Έρωτας από το πρώτο πλάνο!

Πόσο καιρό «μετράει» η σχέση του ζευγαριού;



Μπορεί η σχέση τους να έγινε γνωστή στην αρχή του 2023, ωστόσο μετράει ήδη πέντε μήνες, από όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς Παγιδευμένοι.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ κι ο Πέτρος Λαγούτης ήρθαν κοντά στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σίριαλ με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Real Life της εφημερίδας Real News, από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και, χωρίς να κρύβουν τη σχέση τους, κρατούν τους τόνους χαμηλά.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μια ρομαντική βόλτα. Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα με τον Πέτρο Λαγούτη, όταν ρωτήθηκε αναφορικά με τη σχέση του, δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Ωστόσο, παλιότερα είχε δηλώσει: «Οσο μεγαλώνω, γίνεται πιο δύσκολο να ερωτευτώ. Οσο μεγαλώνεις, δεν ενθουσιάζεσαι όπως όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν έχεις άγνοια κινδύνου».

Αυτό, όμως, ήρθε για να το ανατρέψει η όμορφη Μάρθα. Από πατέρα Ελληνα και μητέρα Πολωνή, η ταλαντούχα ηθοποιός έμαθε να ζει ανάμεσα σε δύο πατρίδες. Θα μπορούσε, λοιπόν, άνετα να χαρακτηριστεί ως πολίτης του κόσμου, αφού, εκτός από τη διπλή καταγωγή, λατρεύει τα ταξίδια και έχει ζήσει ένα σημαντικό μέρος της ζωής της στο εξωτερικό. «Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και, αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες», έχει πει. Είχε μείνει για έναν χρόνο στο Ιράν, όπου πρωταγωνίστησε σε σειρά εποχής της ιρανικής τηλεόρασης και έμαθε περσικά.

Σκηνή του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ από τους Παγιδευμένους

Σκηνή του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ από τους Παγιδευμένους

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Λαγούτης έχει δύο γιους, τον 20χρονο Δημήτρη και τον 17χρονο Γιώργο, από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.