Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

H συνέντευξη της ηθοποιού στο Στούντιο 4

allyou.news

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, για την πορεία της στο Θέατρο, αλλά και για τις στιγμές που θέλησε να απομακρυνθεί απ’ όλους και απ’ όλα.

«Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού, το είχα από μικρή αυτό» είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή Στούντιο 4 και πρόσθεσε: «Γιατί να το εξηγήσω μέσα μου; Να κάτσω και να αναπολώ ποιος, τι και γιατί; Έτσι αισθανόμουν».

«Προφανώς κάποια πράγματα θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα ‘χω μοιραστεί. Προτιμάω να φύγω, γιατί αν τα πολεμήσω ή θα τσακωθώ πάρα πολύ άσχημα ή θα φωνάξω… δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το 99% δεν καταλαβαίνει όταν τους λες τον λόγο που φεύγεις ή που δεν μπορείς άλλο ή που δεν σου αρέσει αυτό. Σου λένε κάτι μπούρδες» ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Για τον Γιώργο Μαρίνο είπε: «Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου και δάσκαλος μεγάλος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Γιώργο».

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος, μπορεί να πήγαινα στο Ελεύθερο Θέατρο, τότε που το άρχιζαν στο Άλσος. Όταν μου έκαναν την πρόταση τα παιδιά, ο Κώστας Αρζόγλου, είχα ήδη ξεκινήσει με τον Γιώργο και τους είπα όχι. Και με την Άννα Παναγιωτοπούλου και με τον Σταμάτη Φασουλή είμαστε φίλοι από τη σχολή, κάναμε εκεί μέσα επιθεωρήσεις» δηλώνει κλείνοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι στη ζωή κανενός»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares