Πέτρος Λαγούτης: Ο γιος του με τη Μυρτώ Αλικάκη θα παίξει σε σειρά

Η απάντηση για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

allyou.news

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι ο Πέτρος Λαγούτης κι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι μαζί εδώ και πέντε μήνες. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς Παγιδευμένοι.

Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς Έτερος Εγώ - Νέμεσις βρέθηκε χθες βράδυ ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος ανήκει στο πρωταγωνιστικό cast.

Μαζί στην TV μαζί και στη ζωή Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Πέτρος Λαγούτης

Μαζί στην TV μαζί και στη ζωή Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Πέτρος Λαγούτης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και δέχτηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μαζί στο κέντρο της Αθήνας

Ο Πέτρος Λαγούτης κι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μαζί στο κέντρο της Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι εδώ με τον έναν γιο μου, γιατί συμμετέχει στη σειρά. Έχει έναν μικρό ρόλο και είμαι χαρούμενος και για αυτό. Ο γιος μου είναι στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά και της μαμάς. Η συμβουλή που του έδωσα ήταν να έχει γερό στομάχι», είπε στην αρχή ο Πέτρος Λαγούτης κι όταν ρωτήθηκε για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, αντέδρασε λέγοντας: «Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Άλλη ερώτηση», απάντησε.

Ο Πέτρος Λαγούτης με την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη και τον μεγάλο του γιο, Γιώργο, που ασχολείται με την υποκριτική

Ο Πέτρος Λαγούτης με την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη και τον μεγάλο του γιο, Δημήτρη, που ασχολείται με την υποκριτική /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares