Νίκος Μουτσινάς: Της είπα "μαμά είμαι γκέι" κι αντέδρασε σαν Ελληνίδα μάνα

Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστης στον Νίκο Χατζηνικολάου

allyou.news

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Μουτσινάς. Ο αγαπημένος παρουσιαστής κι ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολύ ιδιαίτερη σχέση αγάπης με την αείμνηστη μητέρα του, τη στιγμή που της ανακοίνωσε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και την επαφή με τον πατέρα του.

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς έχει πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς έχει πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του

Όπως εξομολογήθηκε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν αυτά ακριβώς που έπρεπε να είναι για να μπορώ εγώ να είμαι αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι κι αν είναι αυτό. Με κάποιο τρόπο δηλαδή συνέβαλαν όλοι. Συνέβαλε το κομμάτι του πατέρα που χώρισε με τη μητέρα μου, πριν γεννηθώ, σήμερα έχω υπέροχες σχέσεις μαζί του, αλλά δεν ήταν μαζί μας κι ήταν ένα κομμάτι που με έφερε στη θέση να μπορώ να νιώσω ανεξάρτητος. Με μια μητέρα η οποία ήταν ζιβάγκο κι έπρεπε να μπορέσω να φύγω από την αποπνυκτική αγάπη της, με παππού και γιαγιά οι οποίοι ήταν οι παππούδες μου, οι γονείς μου, η μητέρα μου ήταν η αδερφή μου και μετά από λίγα χρόνια ήμουν ο σύντροφος της. Δηλαδή παθαίναμε και τέτοια, ναι. Τα παιδικά μου χρόνια, λοιπόν, μπορώ να πω ότι ήταν ωραία».

«Η μητέρα μου έλεγε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και μετά να… εξαφανιστεί γιατί δεν ήθελε να υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Άμα τα ακούς είναι αστεία, άμα σου συμβαίνουν όμως, Νίκο μου, δεν είναι τόσο αστεία. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου, να ήμουν 22 χρονών "Μαμά, είμαι γκέι", δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Της πήγαινα και κορίτσια γιατί όντως υπήρχαν σχέσεις με κορίτσια, οπότε τους μπέρδευα και με την χαριτωμενιά του σπιτιού σού λέει: "Τώρα το παιδί μπορεί να είναι ένας ωραίος χαρακτήρας, μποέμ". Οπότε όταν της το είπα ξαφνικά αυτό, έπαθε όλα αυτά που έπρεπε να πάθει ως όφειλε σαν Ελληνίδα μάνα, τρία δευτερόλεπτα μετά είχε τελειώσει και μπορεί να είπε μέσα της πως: "Επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Τι δώρο μου έκανε το παιδί μου χωρίς να του πω κάτι". Πια ήταν το διαπραγματευτικό μου χαρτί όταν μου έλεγε κάτι και της έλεγα "Μη μου ξαναμιλήσεις για αυτό, πες κι ευχαριστώ". Ήταν η σχέση πολύ μπερδεμένη», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του που τον μεγάλωσε μόνη της

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του που τον μεγάλωσε μόνη της

«Σήμερα η σχέση με τον πατέρα είναι ωραία. Έφυγε κι η μητέρα από τη μέση, που έχει μια μεγάλη σημασία γιατί ήταν ολόκληρο βουνό. Ήρθαμε ακόμα πιο κοντά γιατί δεν τον άφηνε, μην τυχόν κι αγαπήσω αυτόν. Εγώ έχω περάσει πολλά ριάλιτι, μην κοιτάτε Survivor, εδώ θα ρωτήσετε. Οπότε, αφού δόθηκε ο χώρος στον άνθρωπο, μπόρεσε κι αυτός να ανοίξει τα χαρτιά του και να είναι χωρίς φιλτράρισμα απέναντι μου. Είναι μια σχέση ενηλίκων. Νιώθω όμως το νοιάξιμο και την αγάπη του, αν κι εγώ δεν του το δείχνω ακριβώς, δυστυχώς, όπως θα μπορούσε να το καταλάβει ο ίδιος», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς με την αείμνηστη μητέρα του κυρία Φρόσω το 2015

Ο Νίκος Μουτσινάς με την αείμνηστη μητέρα του Φρόσω το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares