Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ένιωσα τον ρατσισμό για τα κιλά μου»

Μίλησε για την εποχή που ήταν παχύσαρκη...
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Διαθέτει όλο το πακέτο, όπως λέμε στην λαϊκή αργκό, καθώς είναι νέα, με εξαιρετική φωνή και με εξωτερική εμφάνιση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.
 
Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία πάντως στο παρελθόν υπήρξε υπέρβαρη και, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή  JoinUs, είχε δεχτεί ρατσισμό για τα παραπανίσια της κιλά.
 
«Έχω χάσει πάρα πολλά κιλά. Πριν εκτεθώ και με μάθει ο κόσμος ήμουν ένα άτομο παχύσαρκο. Φυσικά, όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν πιο παχουλή απ’ ότι τώρα. Αλλά επειδή η παχυσαρκία είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση δεν θέλω να φανταστεί κανείς ότι θεωρούσα τον εαυτό μου παχύσαρκο όταν ήμουν 70 κιλά που ξεκίνησα. Ήμουν παχύσαρκη απλά ο κόσμος δεν με ήξερε», ανέφερε αρχικά η ταλαντούχα ερμηνεύτρια.
 
Εν συνεχεία μιλώντας για τον ρατσισμό που βίωσε και η ίδια επισήμανε: «Ο κόσμος είναι διαφορετικός απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος σε σχέση με έναν αδύνατο. Ένιωσα ρατσισμό. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν γενικώς. Τώρα νομίζω ίσως να είναι κάπως αλλιώς γιατί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνο μία παράξενη εξωτερική εμφάνιση, έχει να κάνει και με άλλα πράγματα».
  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares