Skip to main content

CELEBS

«Έχω αυτό το μητρικό ένστικτο που συνεχώς ενισχύεται. Νιώθω τόσο ολοκληρωμένη τώρα» Paris Hilton

Η Paris Hilton μιλάει για το πρώτο τους παιδί με τον Carter Reum



Η Πάρις Χίλτον έχει ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής της στο προσκήνιο, αλλά η 42χρονη DJ και κληρονόμος έχει εργαστεί σκληρά για να κρατήσει ορισμένα πράγματα ιδιωτικά - συμπεριλαμβανομένου του νέου της μωρού. Στις 24 Ιανουαρίου, η Hilton ανακοίνωσε στο Instagram ότι αυτή και ο σύζυγός της Carter Reum, 42 ετών, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, μέσω παρένθετης μητέρας. Δίπλα σε μια φωτογραφία της να κρατά το χέρι του μωρού της, η Χίλτον έγραψε: «Σε αγαπάω ήδη όσο δεν μπορούν να περιγράψουν τα λόγια ?».

Σε μια συνέντυξη στις 17 Φεβρουαρίου στο Harper's Bazaar, η Hilton αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Reum επέλεξαν να κρατήσουν το μωρό τους μυστικό από όλους. Αυτό περιλάμβανε τις άμεσες οικογένειές τους, οι οποίες προφανώς έμαθαν για το μωρό την ίδια στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο, όταν η Hilton δημοσίευσε σχετικά στο Instagram. Μοιράστηκε επίσης ότι μπήκε στο νοσοκομείο χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα και φορώντας μια μελαχρινή περούκα πριν από τη γέννηση του μωρού και πρόσθεσε ότι αυτή και ο Reum πέρασαν δύο ολόκληρες μέρες στο σπίτι, ιδιωτικά, προτού ανακοινώσουν τα νέα στις οικογένειές τους, το προσωπικό και τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T/

«Όλη μου η ζωή ήταν τόσο δημόσια», είπε η Χίλτον στο ρεπορτάζ. «Δεν είχα ποτέ τίποτα για τον εαυτό μου. Αποφασίσαμε ότι θέλαμε να έχουμε όλη αυτή την εμπειρία για τον εαυτό μας... Θέλω να τον προστατεύσω και να είμαι μαζί του κάθε δευτερόλεπτο», συνέχισε. «Έχω αυτό το μητρικό ένστικτο που ενισχύεται, το οποίο δεν είχα ποτέ πριν. Νιώθω τόσο ολοκληρωμένη τώρα».

Η νέα μαμά επιβεβαίωσε τα νέα στο People λίγο μετά τη γέννηση του μωρού της. «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είπε αποκλειστικά στο δημοσίευμα. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας».

Η Hilton και ο Reum αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο σχέσης, με τον Reum να κάνει πρόταση γάμου στα 40ά γενέθλια της Hilton. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια τριήμερη τελετή τον Νοέμβριο του 2021.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας