
CELEBS
Ο γιος του Παύλου έχει σχέση με την αδελφή της Cara Delevingne
Είναι 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον Κωνσταντίνο Αλέξιο

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο οποίος είναι ο πρωτότοκος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αλλά και το βαφτιστήρι του πρίγκιπα William, έχει σχέση με την 36χρονη αδελφή της Cara Delevingne, Poppy.
https://www.instagram.com/p/Co11iGYoILD/
To ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη να περπατά χεράκι-χεράκι στο Λονδίνο χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αδιάκριτα βλέμματα!
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η MailOnline, ο 24χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η 36χρονη καλλονή απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο, όπου ζει η αδελφή της Poppy Delevingne, Cara.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η dailymail «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».
Παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που έχουν μεταξύ τους, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό.
https://www.instagram.com/p/CjIqMOZIz3Q/
https://www.instagram.com/p/CXbiAnyg3_5/
Ο Τίνο - έτσι φωνάζουν τον Αλέξιο Κωνσταντίνο οι φίλοι του - θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης.
https://www.instagram.com/p/BsgdFY6BanF/
https://www.instagram.com/p/CAkucwiJdJj/
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
- Κυριακή στο σπίτι; Αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικές diy μάσκες για μεταξένια χείλη
- Γιατί ένα tailored blazer είναι ο απόλυτος υπερήρωας της χειμερινής γκαρνταρόμπας
- 3 beauty ιδέες που κάθε γυναίκα που αγαπάει την ομορφιά οφείλει να κάνει πράξη το Σαββατοκύριακο
- Interview για δουλειά; Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ