Skip to main content

CELEBS

Γάμοι-σφηνάκι: Διάσημοι Έλληνες που παντρεύτηκαν για... λίγο!

Παντρεύτηκαν, φωτογραφήθηκαν, το γλέντησαν... χώρισαν



Με αφορμή το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου μετά από 2,5 χρόνια κοινής ζωής, θυμηθήκαμε όλους τους γάμους-σφηνάκι της ελληνικής σόουμπιζ!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Ένας ακόμα μεγάλος έρωτας που έληξε άδοξα!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Ένας ακόμα μεγάλος έρωτας που έληξε άδοξα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον γνωστό ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου στις 10 Οκτωβρίου 2020 στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά των Σπετσών. Έκαναν τον γάμο τους κρυφά, αφού είχαν ανακοινώσει στα ΜΜΕ ότι τον ματαίωσαν λόγω των περιορισμών λόγω κορωνοϊού. Κουμπάροι ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας κι η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα εδώ και καιρό που ήθελαν τον γάμο τους να περνάει σοβαρή κρίση, με κάποιους να κάνουν λόγο για διαζύγιο. Η Ζουγανέλη διέψευσε πολλές φορές την είδηση, ωστόσο το πρωί της Τρίτης ήρθε η επιβεβαίωση. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με το διαζύγιό τους να είναι «βελούδινο», αφού έχουν πολύ καλή σχέση.

Απόστολος Γκλέτσος - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Ο γάμος και το διαζύγιο του Απόστολου Γκλέτσου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο εκείνη τη χρονιά

Ο γάμος και το διαζύγιο του Απόστολου Γκλέτσου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο εκείνη τη χρονιά

Ήταν λίγο μετά το τέλος της σειράς Ψίθυροι Καρδιάς που ο Απόστολος Γκλέτσος γνώρισε την 19χρονη κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη κι αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη, όμως ο χωρισμός ήρθε σχεδόν δύο μήνες μετά! Έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής σόουμπιζ ως ο πιο σύντομος γάμος της ελληνικής σόουμπιζ.

Άντζελα Δημητρίου - Γιώργος Τρούπης

Η Άντζελα Δημητρίου φώναζε την ημέρα του γάμου της με τον Γιώργο Τρούπη στις κάμερες: «Επιτέλους παντρεύτηκα!»

Η Άντζελα Δημητρίου φώναζε την ημέρα του γάμου της με τον Γιώργο Τρούπη στις κάμερες: «Επιτέλους παντρεύτηκα!» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Oι δυο τους παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 1985 κι ο γάμος τους κράτησε 22 ημέρες. Ο δεύτερος γάμος ήρθε 20 χρόνια μετά κι η τραγουδίστρια με τον επιχειρηματία ξαναπαντρεύτηκαν την ίδια ημερομηνία στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη, όπου είχαν παντρευτεί και πρώτα. Άντζελα Δημητρίου και Γιώργος Τρούπης έμειναν μαζί για δυόμιση περίπου χρόνια, αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 σε στενό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο ο γάμος τους άντεξε για έξι μήνες.

Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος

Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος; Μια φιλία που έγινε γάμος και ξανά... φιλία!

Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος; Μια φιλία που έγινε γάμος και ξανά... φιλία! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

H Μιμή Ντενίση κι ο Σωτήρης Πολύζος γνωρίζονταν ήδη 18 χρονιά πριν αποφασίσουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το μεγάλο βήμα έγινε τον Οκτώβριο του 2008 στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαδιάρη με ελάχιστους καλεσμένους. Ακολούθησε γλέντι τις επόμενες ημέρες με πολύ κόσμο. Χώρισαν μερικούς μήνες μετά, το καλοκαίρι του 2009. Παρά το διαζύγιο, ο δημοσιογράφος από τον Βόλο έχει τις καλύτερες σχέσεις με την ηθοποιό, με την κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση, να τον θεωρεί μπαμπά της!

Δήμητρα Αιγινίτη - Αντώνης Σρόιτερ

Η Δήμητρα Αιγινίτη γνώρισε τον Αντώνη Σρόιτερ όταν έκανε τα πρώτα της βήματα από το μόντελινγκ στη δημοσιογραφία

Η Δήμητρα Αιγινίτη γνώρισε τον Αντώνη Σρόιτερ όταν έκανε τα πρώτα της βήματα από το μόντελινγκ στη δημοσιογραφία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το μοντέλο κι ο δημοσιογράφος παντρεύτηκαν τα Χριστούγεννα του 2009 με πολιτικό γάμο κι ο θρησκευτικός πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου του 2010 στη Σαντορίνη. Τέσσερις μόλις μήνες μετά, ήρθε ο χωρισμός και πρώτα ενημερωθήκαμε για αυτόν από τη Δήμητρα Αιγινίτη, που άλλαξε το status της στο facebook, από «married» σε «single». Στη συνέχεια ο Αντώνης Σρόιτερ παντρεύτηκε την επιχειρηματία Ιωάννα Μπούκη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου

Μετά το διαζύγιο του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου ακολούθησε πολύ... δράμα!

Μετά το διαζύγιο του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου ακολούθησε πολύ... δράμα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

H τραγουδίστρια από την Κύπρο κι ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά ο έγγαμος βίος είχε διάρκεια μόλις ενάμιση χρόνου. Λίγο πριν την έκδοση του διαζυγίου του με τη Φλώρα Θεοδώρου, ο Χρήστος Δάντης ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί -για τέταρτη φορά- το καλοκαίρι την αγαπημένη του, Τζένη Βουτσίνου με την οποία απέκτησε και μια κορούλα.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Βαγγέλης Μητρογιάννης

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη και τον κουμπάρο τους, Γιώργο Μαζωνάκη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη και τον κουμπάρο τους, Γιώργο Μαζωνάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στις 10 Οκτωβρίου 2011 η ηθοποιος παντρεύτηκε τον επιχειρηματία στη Βάρκιζα με κουμπάρο τον τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη. Ύστερα από δυόμιση χρόνια έγγαμου βίου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κι ο Βαγγέλης Μητρογιάννης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους ζωή. Όπως είχε εξομολογηθεί η ηθοποιος ήταν τριών μηνών έγκυος κι είχε αρχίσει να ονειρεύεται, ωστόσο μια δυσάρεστη εξέλιξη την πόνεσε πολύ κλονίζοντας τον γάμο της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός