Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε γιατί επέλεξε να υποδυθεί ένα gay χαρακτήρα

Ποιον ρόλο έπαξαν οι Απαράδεκτοι και ο Μπέζος στην απόφασή του...

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το νέο δημιούργημά του, την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Εθνική Ελλάδος» αλλά και για τον λόγο που επέλεξε να υποδυθεί έναν gay χαρακτήρα σ’ αυτήν μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

Για τους χαρακτήρες της σειράς: «Είναι πρόσωπα που βλέπουµε κάθε µέρα εάν κάνουµε µια βόλτα στη γειτονιά. Η δυσκολία είναι ότι ακριβώς επειδή υπάρχει µια πολυσυλλεκτικότητα στους χαρακτήρες, πρέπει να µπω λίγο πιο βαθιά στην ψυχοσύνθεση ανθρώπων που δεν γνωρίζω. ∆ηλαδή, δεν γνωρίζω πώς ένα παιδί µπορεί να φτάσει να έχει φασιστικές αντιλήψεις και δεν έχω τέτοιους ανθρώπους στο περιβάλλον µου».

Για τους λόγους που επέλεξε να υποδυθεί τον Χρήστο στη σειρά: «Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να ερµηνεύσω έναν γκέι ρόλο χωρίς κανένα απολύτως «εξωτερικό» στοιχείο στην οµιλία ή στην κίνηση. Αυτός ο πολύ ρεαλιστικός χαρακτήρας καταντά πρωτοποριακός για την ελληνική τηλεόραση. Ο πιο αγαπηµένος µου κωµικός χαρακτήρας ήταν ο ήρωας που έπαιζε ο Γιάννης Μπέζος στους "Απαράδεκτους": για το 1991 ήταν πρωτοποριακό ότι ένας γκέι χαρακτήρας ήταν ίσος ανάµεσα σε τέσσερις, φοβερά έξυπνος και δεν ήταν αντικείµενο κοροϊδίας. Ε, από τότε αισθάνοµαι ότι δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη και ότι έπρεπε να πάµε ένα βήµα παραπέρα».

Για ποιο λόγο κράτησε τον ρόλο για τον εαυτό του: «Γιατί είπα, το κάνω που το κάνω το τόλµηµα, ας το κάνω ολοκληρωµένα».

Για το αν υπάρχει στο σενάριο ένα φιλί «τύπου Παπακαλιάτη»: «∆εν το έχω σκεφτεί καθόλου». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares