Μπουράκ Χακί: «Μεγάλη τραγωδία στην Τουρκία - Ευχαριστούμε την Ελλάδα»

Είναι γνωστή η αγάπη του Τούρκου σταρ για τη χώρα μας

allyou.news

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Μπουράκ Χακί με αφορμή τη σειρά Η Γέφυρα στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Τούρκος ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη τραγωδία του σεισμού με τους χιλιάδες νεκρούς στην πατρίδα του.

«Ήταν μια πραγματικά μεγάλη τραγωδία. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για 43.000 ανθρώπους, αλλά σίγουρα θα είναι περισσότεροι αυτοί που θα έχουν σκοτωθεί. Είμαστε σε μια ζώνη σεισμών και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερη γνώση και να φτιάξουμε νέα κι ισχυρότερα κτίρια», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις τραγικές ώρες που ζουν οι δικοί του άνθρωποι: «Δυστυχώς μέλη της οικογένειας μιας φίλης μου, 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας σώθηκε. Ένας γνωστός μου μουσικός έχασε 16 ανθρώπους. Χάσαμε και έναν ποδοσφαιριστή, μέσα στους τόσους νεκρούς».

Ο Μπουράκ Χακί ευχαρίστησε την Ελλάδα μαζί με όλες τις χώρες που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή: «Ευχαριστούμε την Ελλάδα που μας βοήθησε, αλλά κι όλες τις χώρες που ήρθαν και μας βοήθησαν», είπε συγκινημένος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares