«Μου πριόνιζε τα πόδια για να σταματήσω το τραγούδι»

Ποια τραγουδίστρια έκανε αυτή τη δήλωση

allyou.news

Η Ελένη Πέτα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μίλησε για τις τρικλοποδιές που βίωσε στη μουσική από συναδέλφους της αλλά και την έντονη διαφωνία του πατέρα της στο να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο επαγγελματικό δρόμο.

«Για μένα η επιτυχία μου δεν είναι μόνο αν τα τραγούδια θα κάνουν επιτυχία. Είναι και το τι άνθρωπος είσαι. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, δεν έχω μπει ποτέ εμπόδιο. Αντιθέτως, πολλές φορές με έχουν ρίξει» είπε η Ελένη Πέτα στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Έλεγα: γιατί πρέπει να είμαι στη αφίσα με αυτόν ή μόνη μου; Δεν ξέρει ότι πρέπει να είμαι μόνη μου; Οπότε δεν διεκδικούσα και με έριχναν. Τα πρώτα χρόνια ήμασταν με χαμηλωμένα μικρόφωνα. Δεν έλεγα να έχω την ίδια ένταση με το πρώτο όνομα αλλά όχι να μας βγαίνουν και τα λαρύγγια» συμπληρώνει.

Της έχει τύχει να βιώνει μία πολύ δύσκολη στιγμή και να έπρεπε να βγει στη σκηνή αμέσως μετά;

«Υπήρξαν πάρα πολλές τέτοιες στιγμές. Αυτή είναι η τεράστια δυσκολία που έχει το τραγούδι: να υπερβείς το πρόβλημα, να βγεις επάνω και να γυρίσεις τον διακόπτη. Δε νομίζω ότι το έχω πετύχει αυτό στο 100%, φαίνεται όταν έχω σοβαρό πρόβλημα. Μου είναι πολύ δύσκολο» παραδέχεται η Ελένη Πέτα.

«Οι γονείς μου ήταν και οι δύο αρνητικοί για το τραγούδι. Ειδικά του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολο να του πάρεις μία καλή κουβέντα. Δεν είναι ο άνθρωπος που εξωτερικεύεται. Αυτά σου κάνουν καλό, όταν είσαι σε μικρή ηλικία, γιατί σε διαμορφώνουν, όταν έχεις την υποστήριξη, οι γονείς ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του παιδιού» εξομολογείται η τραγουδίστρια στη συνέχεια.

«Πολλά πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά και σε μένα», συμπληρώνει.

«Η πρώτη μου φορά στην πίστα ήταν μαζί με τον πατέρα μου, γιατί ήταν μουσικός και ήμασταν στον ίδιο χώρο. Δεν ήταν πολύ καλή ιδέα, γιατί είχε το πριόνι και… πριόνιζε τα πόδια μου όσο μπορούσε για να το σταματήσω» αποκαλύπτει η Ελένη Πέτα αμέσως μετά.

«Ενώ ήταν δική του πρόταση να ξεκινήσω το τραγούδι, μετά το μετάνιωσε» τονίζει η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Ελένη Πέτα


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares