Skip to main content

CELEBS

Τζένη Θεωνά: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού



Η Τζένη Θεωνά πριν από τέσσερα χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Αρίωνα, καρμπό του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη!

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και τα κιλά που πήρε, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day».

«Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 25 κιλά, ένιωθα σαν να είμαι δύο άνθρωποι. Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ. Δεν φοράω το ίδιο νούμερο στα ρούχα».

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/Φωτογραφία ndp

Στην πορεία, η Τζένη Θεωνά σχολίασε τα επαγγελματικά της σχέδια και τον ρόλο της παρουσίασης που ανέλαβε στην εκπομπή «Μαμά-δες»: «Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή “Μαμά-δες”, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές».

Ακόμα, αποκάλυψε ότι: «Σε ένα ραντεβού μου είπαν πως κυκλοφορεί η φήμη ότι λέω συνέχεια όχι και μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω πως έκανα σωστά που δεν αποδέχτηκα τις προτάσεις».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Τζένη Θεωνά τόνισε: «Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι ρυθμοί».

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη η ίδια ανέφερε: «Μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει να λείπει για μέρες. Ήταν 26 ημερών το μωρό όταν έφυγε για πρώτη φορά στην Αμερική. Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί όταν δεν λείπει να έχει παραγωγικό χρόνο με το παιδί. Δεν πήγαινα ποτέ κάθε μέρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Δήμος, αλλά τσέκαρα τα πάντα. Είναι η αγαπημένη μου έξοδος να πηγαίνω. Ο Δήμος δεν με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές αφού δεν μου αρέσει. Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ “τι ακαταστασία είναι αυτή;”, δεν τον νοιάζουν αυτά».

Οι βόλτες στο πάρκο για την οικογένεια Αναστασιάση-Θεωνά... πολλές!

Οι βόλτες στο πάρκο για την οικογένεια Αναστασιάση - Θεωνά είναι πολλές! / Φωτογραφία ndp

Δείτε τη Τζένη Θεωνά την περίοδο της εγκυμοσύνης της
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές