«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου»

Όσα αποκάλυψε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

allyou.news

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου». Αν μη τι άλλο θέλει θάρρος για να κάνεις δημόσια αυτή τη δήλωση. Όχι απαραίτητα γιατί μπορεί να πηγαίνει κόντρα στο κοινό αίσθημα, αλλά γιατί μπορεί να βρει το συνάφι σου μια τέλεια ευκαιρία να σε βάλει στην «άκρη».

O Μάνος Ιωάννου έγινε γνωστός μέσα από τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού

O Μάνος Ιωάννου έγινε γνωστός μέσα από τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μετά τις κατηγορίες περί βιασμού ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ελληνικού θεάτρου βρήκε πολλές πόρτες κλειστές, ακόμα κι από αυτούς που θεωρούσε «δικούς του». Στο δικαστήριο κρίθηκε αθώος για τον βιασμό κι ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού. Ένας -από τους λίγους- που στέκονται στο πλευρό του είναι ο Μάνος Ιωάννου.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό. Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια. Μιλάμε και θα μιλάμε».

Ο Μάνος Ιωάννου με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου

Ο Μάνος Ιωάννου με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Μάνος Ιωάννου στηρίζει ανοιχτά και τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος βρέθηκε, επίσης, στο μάτι του κυκλώνα μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού για ψυχολογική βία.

«Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε. Αν έχεις δεχθεί κακή συμπεριφορά και συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του, είναι ανώφελο μετά να βγαίνεις να τον κατηγορείς», απάντησε με νόημα ο νεαρός ηθοποιός.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares