Skip to main content

CELEBS

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο επώδυνος έρωτας, η καταγωγή και οι γονείς του

Ο «Πέτρος Καστρινός» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη



Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά «Μαύρο Ρόδο», όπου υποδύεται τον «Πέτρο Καστρινό» που έχει κερδίσει την καρδιά της μοναχής «Ελισάβετ».

Ο νεαρός ηθοποιός έχει συμμετέχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές, όπως τις «Άγριες Μέλισσες» και τώρα στο «Βραχιόλι της Φωτιάς» που προβάλλεται στην ΕΡΤ. Πώς αισθάνεται όταν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση; Περνάει «διάφορες φάσεις», όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο andro.gr.

https://www.instagram.com/p/Coo0rX_ozgD/

«Δεν πρόκειται για μία κατάσταση, περνάω από διάφορες φάσεις. Για παράδειγμα βλέπω κάποιες δύσκολες σκηνές που έχουν γίνει με μία λήψη και έχουν βγει πολύ καλές και μου λέω, μπράβο! Υπάρχουν κι άλλες φορές που λέω, τώρα αυτό δεν το καταφέραμε, δεν πειράζει, βλέπω όμως τι λάθος έκανα και την επόμενη φορά το διορθώνω. Μου αρέσει όμως αυτή η λειτουργία και είναι κάτι που έχω μάθει από τον Νίκο Κουρή: να είμαι σε διαρκή αναζήτηση και να μην αφήνω τον εαυτό μου να επαναπαυθεί. Και έτσι είναι, άμα είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Ερωτεύομαι πάρα πολύ έντονα. Ο έρωτας είναι επώδυνος»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συναδέλφου του Σάντυ Χατζηιωάννου. Ποια είναι, όμως η σχέση του με τον έρωτα και τι πιστεύει για την αγάπη;

Ερωτεύομαι πάρα πολύ έντονα αλλά όχι συχνά. Το αφήνω να έρθει όταν είναι η ώρα του, αλλά όταν έρθει θα το ζήσω ακραία και βασανιστικά και δύσκολα. Το λέω αυτό γιατί εγώ δεν έχω συνυφασμένο τον έρωτα με κάτι απλό και πολύ όμορφο.

https://www.instagram.com/p/ChSfvZrDZAa/

«Όμορφη είναι η αγάπη και η φιλία, ο έρωτας είναι δύσκολος. Νομίζω ότι υπάρχει ένα μπλέξιμο -τώρα που πέρασε και του Αγίου Βαλεντίνου και βοηθάει και το marketing. Έχουμε συνδέσει τον έρωτα με κάτι όμορφο, αρκουδάκια, καρδούλες, αγκαλίτσες, περιπάτους χέρι χέρι και λοιπά. Υπάρχει όμως και το επώδυνο του πράγματος, που για μένα πραγματικά αυτό είναι ο έρωτας. Μερικές φορές συζητάω με φίλους και τελικά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν ερωτευτεί, γιατί βλέπω ότι μιλάμε για άλλο πράγμα. Δεν μου περιγράφουν καμία ταραχή, κανένα μέγεθος -γενικά νομίζω ότι υπάρχει μια έλλειψη στο να αφήσουμε να μας συμβεί κάτι πολύ έντονο και να το διαχωρίσουμε από κάτι μικρό και πολύ εύκολο», τόνισε.

Ωστόσο, πιστεύει ότι ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να εξελιχθεί σε μια γλυκιά αγάπη: «Το πιστεύω, αλλά επειδή δεν το έχω ζήσει, δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Όταν λέω ότι ο έρωτας είναι βασανιστικός, εννοώ ότι όταν ερωτεύεσαι και νιώθεις την ανάγκη να είσαι συνέχεια με έναν άνθρωπο και να μη σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο, ούτε η δουλειά σου ούτε οι φίλοι σου, είναι πράγματι ένα βάσανο, δεν είναι εύκολο».

https://www.instagram.com/p/CmCG6w5oOdP/

Ποιος είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η καταγωγή και η οικογένειά του

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη, όπου πηγαίνει συχνά για διακοπές.

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1995 και μεγάλωσε στα νότια προάστια. Όπως λέει ο ίδιος, δεν είχε σχέσεις με την Αθήνα, ώσπου ήρθε η ώρα να σπουδάσει στο Εθνικό και από τότε έμεινε στο κέντρο της πρωτεύουσας, με τους γονείς του να είναι πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή του.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε ένα περιστατικό το οποίο είχε συμβεί όταν πέρασε στο Εθνικό: «Το αστείο ήταν ότι αφού έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Εθνικό, η μαμά μου μού είπε ότι είχε προετοιμαστεί να δώσει και εκείνη στο Εθνικό όταν ήταν στην ηλικία μου, αλλά τελικά δεν το έκανε, γιατί δεν την είχε αφήσει ο παππούς μου! Οπότε τώρα ο κόσμος τής λέει ότι, καταλαβαίνουμε γιατί ο γιος σου ήθελε να γίνει ηθοποιός, πήρε το δικό σου ταμπεραμέντο και την έντονη προσωπικότητα».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει έναν αδελφό τρία χρόνια μικρότερο, με τον οποίο είναι εντελώς διαφορετικοί. «Είναι λες και είμαστε από διαφορετικές οικογένειες, δεν έχουμε καμία σχέση. Είναι το ακριβώς αντίθετο από μένα, εξωφρενικά αντίθετος χαρακτήρας! Η σχέση μας όμως είναι πολύ καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στη συνέντευξή του.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης