«Η Βουγιουκλάκη έκανε ενέσεις στο εξωτερικό, για αυτό έπαθε ζημιά κι έφυγε»

Όσα αποκάλυψε στενός συνεργάτης της εθνικής μας σταρ

allyou.news

Στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο θρυλικός χορευτής και χορογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία υπήρξαν στενοί συνεργάτες.

Τι θυμάται από την εθνική μας σταρ; «Αγαπούσε τον εαυτό και τα νιάτα της. Ήθελε να είναι πάντα νέα και δεν μπορούσε να δει τον εαυτό της γριά. Θα σας πω ένα περιστατικό, εγώ ξεκίνησα το 1954 στον Εθνικό Κήπο με την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Όταν η Συνοδινού που έκανε την Ιουλιέτα έφυγε, ήρθε η Αλίκη κι αυτή ήταν η πρώτη της θεατρική εμφάνιση, όπως κι η δική μου. Μετά από 30 χρόνια λοιπόν με κάλεσαν σε ένα πρωινό να μιλήσω για την πορεία μου. Όταν κάθισα, μου είπαν μισό λεπτό να μιλήσει η Αλίκη. Εκείνη έλεγε τότε πως γιορτάζει τα 25 χρόνια στο θέατρο κι εγώ λέω: "Αφού μαζί ξεκινήσαμε το ‘54 πως γιορτάζει εκείνη τα 25 κι εγώ τα 30;". Έκρυβε πέντε χρόνια. Και όταν αυθόρμητα το είπα, θύμωσε κι έκανε να μου μιλήσει δύο χρόνια. Κανείς πάντως δεν ξέρει την ηλικία της, μικρόφερνε κιόλας, έκανε και τη μπεμπέκα συνέχεια. Νομίζω όμως πρέπει να ήταν κοντά στα δικά μου χρόνια».

Ο Φώτης Μεταξόπουλος έχει χορογραφήσει το μισό ελληνικό θέατρο

Ο Φώτης Μεταξόπουλος έχει χορογραφήσει το μισό ελληνικό θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε και στον μύθο που την ήθελε να κάνει ενέσεις με κύτταρα ταύρου για να διατηρείται νέα κι αυτό της προκάλεσε καρκίνο. «Πήγαινε στο εξωτερικό κι έκανε κάτι ενέσεις, γι' αυτό έπαθε αυτή τη ζημιά κι έφυγε», δήλωσε.

«Ήταν όλο ελπίδα ότι θα σηκωθεί και θα συνεχίσουμε να χορεύουμε. Δυστυχώς δεν έγινε», είπε για την τελευταία φορά που την είδε στο νοσοκομείο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares