Skip to main content

CELEBS

O R. Kelly βίαζε και τη βαφτιστήρα του - Νέα καταδίκη για τον διάσημο ράπερ

Στη φυλακή για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων Αμερικανός ράπερ



Εκτός της ποινής των 30 ετών που ήδη εκτίει, ο R. Kelly καταδικάστηκε σε επιπλέον 20 χρόνια φυλάκισης, μετά την τελευταία του καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Πρακτικά όμως, θα παραμείνει στο κελί του για έναν ακόμα χρόνο, μετά την έκτιση της ποινής των 30 χρόνων.

Ο διάσημος ράπερ καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης τον Ιούνιο του 2022 μετά από δίκη στη Νέα Υόρκη, με τις κατηγορίες για παράνομη μεταφορά ανηλίκου και εξαναγκασμό ανηλίκων σε σεξουαλικές πράξεις. «Είναι σεξουαλικό αρπακτικό κατά συρροή», ήταν τα ακριβή λόγια των εισαγγελέων.

Τα σίδερα της φυλακής είναι για... τον R. Kelly!

Τα σίδερα της φυλακής είναι για... τον R. Kelly! /Φωτογραφία AP Images/Antonio Perez

Αρκετούς μήνες αργότερα, καταδικάστηκε σε μια δεύτερη ομοσπονδιακή δίκη στο Σικάγο για δελεασμό ανηλίκων σε σεξ και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση για αυτά τα εγκλήματα, αλλά τα 19 εξ αυτών θα τα εκτίει ταυτόχρονα με την προηγούμενη ποινή. Ο R. Kelly είναι σήμερα 56 ετών, άρα θα αποφυλακιστεί μετά τα 80 του. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, δεν αναμένεται να βγει από τη φυλακή ζωντανός, καθώς λόγω προβλημάτων υγείας (μούδιασμα στα χέρια, άγχος και κήλη) το προσδόκιμο ζωής του υπολογίζεται στα 10 χρόνια.

Θύμα των αρρωστημένων πράξεών του και η 37χρονη, σήμερα, βαφτιστήρα του. «Με εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις από την ηλικία των 15 ετών», κατέθεσε η άτυχη γυναίκα.

Ο R. Kelly τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε τελικό αγώνα του NBA το 2007

Όταν ο R. Kelly τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε τελικό αγώνα του NBA το 2007 /Φωτογραφία AP Images/Frank Franklin II

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς, όπως μετέδωσε το BBC, ζητούσαν ποινή κάθειρξης 25 ετών στη δεύτερη υπόθεση, υψηλότερη από αυτήν που απαιτείται σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές κατευθυντήριες γραμμές για την καταδίκη. Είπαν ότι η θέση του R. Kelly έγινε ακόμα πιο δυσμενής, καθώς κινηματογραφούσε τις πράξεις, με μερικά από τα πλάνα αργότερα να είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.

«Επειδή ο Kelly είναι ο Kelly, περισσότεροι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει παιδική πορνογραφία», ανέφεραν σε ένα σημείωμα. «Τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς του είναι εκτεταμένα, ανυπολόγιστα και μη αναστρέψιμα».

Το σημείωμα υποστήριξε ότι ο Kelly έχει μια «ακόρεστη» επιθυμία να κακοποιεί παιδιά κι ότι απαιτούνταν μια μακρά ποινή για να «προστατευτεί η κοινότητα» από περαιτέρω βλάβη.

https://youtu.be/3ol8aMttMtw

 

Μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες επιτυχίες του R. Kelly είναι το I believe I can fly

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε