Skip to main content

CELEBS

«Είσαι τα πάντα μου. Σε ευχαριστώ που στέκεσαι δίπλα μου» η Christina Applegate ευχαριστεί την κόρη της

Γνωρίστε την υποστηρικτική κόρη της Christina Applegate, Sadie Grace LeNoble



Η Christina Applegate είχε δίπλα της την κόρη της Sadie Grace LeNoble όταν παρευρέθηκε στα βραβεία SAG 2023 στις 26 Φεβρουαρίου. Η εμφάνισή τους ήταν πολύ ιδιαίτερη, δεδομένου ότι η Applegate είπε ότι η τελετή πιθανότατα θα ήταν «η τελευταία μου παράσταση βραβείων ως ηθοποιός» αφού αποκάλυψε τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021.

Η Applegate καλωσόρισε τη Sadie με τον σύζυγό της Martyn LeNoble τον Ιανουάριο του 2011. Από τότε που έγινε μαμά, η Applegate ήταν ανοιχτή για το πώς η κόρη της της άλλαξε τη ζωή της. «Ένιωσα την καρδιά μου να ανοίγει κυριολεκτικά για πρώτη φορά και σαν να τυλίγεται γύρω της. Ήταν κάτι τόσο βαθύ», είπε η Applegate στο People για την εμπειρία της με τη γέννηση της Sadie. «Και είμαι πιο ερωτευμένη μαζί της κάθε λεπτό της ημέρας».

https://www.instagram.com/p/CpJiiWLLb-_/

Η Applegate πρόσθεσε: «Με θεράπευσε με τόσους πολλούς τρόπους. Απλώς έκανε τη ζωή μου πολύ καλύτερη. Άνοιξε όλη μου την ψυχή».

https://www.instagram.com/p/CpLZg4tgcM0/

Η Applegate –η οποία είναι επίσης θετή μαμά της κόρης του LeNoble, Marlon, από προηγούμενο γάμο– συνέχισε από τότε να παραμένει ανοιχτή για το ταξίδι της στη μητρότητα και τον δεσμό της με την κόρη της. Με τα χρόνια, η Sadie ήταν σε ετοιμότητα για να στηρίξει τη μαμά της σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της φοράς όταν η Applegate έλαβε το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame τον Νοέμβριο του 2022. «Το πιο σημαντικό πρόσωπο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου», είπε η Applegate κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην τελετή. «Είσαι πολλά περισσότερα από ό,τι πιστεύεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική, στοργική και έξυπνη και ενδιαφέρουσα. Είμαι ευλογημένη κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πάω στο σχολείο σου... Είσαι τα πάντα μου. Σε ευχαριστώ που στέκεσαι δίπλα μου σε όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department