«Παλικάρι και δυνατός» ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποσωληνώθηκε ο παρουσιαστής

Όσα αποκάλυψε δημοσιογράφος και φίλος του παρουσιαστή

allyou.news

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος από την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου έως και σήμερα ήταν διασωληνωμένος στην ΜΕΘ, με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ο παρουσιαστής αποσωληνώθηκε πριν λίγη ώρα και μάλιστα επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Χάρης Λεμπιδάκης, Ανδρέας Μικρούτσικος & Έλενα Μαστραγγελή στο θέατρο Άλσος το καλοκαίρι του 2022

Χάρης Λεμπιδάκης, Ανδρέας Μικρούτσικος & Έλενα Μαστραγγελή στο θέατρο Άλσος το καλοκαίρι του 2022 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο Ανδρέας μας είναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε!!!! Παλικάρι και δυνατός όπως πάντα! Μπράβο!» έγραψε.

Την Τρίτη 28/2 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η αποσωλήνωσή του, αλλά αυτή τελικά αναβλήθηκε κι έγινε το πρωί της Τετάρτης.

Νωρίτερα, η σύντροφός του μίλησε στο Happy Day κι αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά, η σύντροφος του παρουσιαστή είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός και ειδικά στην εντατική δεν μπορεί να είναι εντελώς αισιόδοξος αλλά είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares