Χρήστος Μάστορας - Δέσποινα Βανδή: Ακυρώνουν την εμφάνισή τους την Παρασκευή

Το μήνυμα του καλλιτέχνη

allyou.news

Η τραγωδία που σημειώθηκε στη χώρα μας το βράδυ της Τρίτης 28/2 έχει «παγώσει» το Πανελλήνιο ενώ η κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος.

Την ίδια ώρα οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων στα συντρίμμια συνεχίζονται. ενώ το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αναρτήσεις θυμού και οργής, αφού κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο άνθρωποι χάθηκαν τόσο άδικα.

Ο Χρήστος Μάστορας, μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του γι΄ αυτό το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στα Τέμπη ενώ έκανε γνωστό πως σεβόμενος το εθνικό πένθος τόσο ο ίδιος όσο και η διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, αποφάσισαν να αναστείλουν για λίγες ημέρες τη λειτουργία του.

«Οι καλλιτέχνες, οι εργαζόμενοι και η επιχείρηση του “Έναστρον” δηλώνουν συντετριμμένοι για την ασύλληπτη τραγωδία που συνέβη στη χώρα μας με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συμμετέχουν στο τριήμερο Εθνικό Πένθος αποφασίζοντας την αναβολή ιδιωτικής εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2/3 καθώς και τη μη λειτουργία του Έναστρον την Παρασκευή 3/3. Εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares